fbpx

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank tilbyder gode forhold ved lån til hus, bil og forbrug. Banken er en af de mest populære i Danmark, især blandt privatpersoner. Der er en høj kundetilfredshed og gode muligheder for at blive optaget som ny kunde. Her får du lidt info om Arbejdernes Landsbank.

Viden om banken

Med over 250.000 kunder er Arbejdernes Landsbank en af de største banker i Danmark. Den blev stiftet tilbage i 1919 og ejes af en gruppe aktionærer, hvoraf størstedelen kommer fra LO.

Arbejdernes Landsbank har afdelinger overalt i landet og dækker alle de større danske byer. De tilbyder et hav af ydelser, og der er mange fordele – særligt når det kommer til lån. Banken er både åben for privatpersoner og for virksomheder. Mange vælger også at investere igennem Arbejdernes Landsbank.

Deres support er ganske populær, og banken kan kontaktes alle dage – også lørdag og søndag. Over de seneste år har Arbejdernes Landsbank formået at blive en af de klart mest populære banker i Danmark.

Lån hos Arbejdernes Landsbank

Mange kunder vælger Arbejdernes Landsbank, og det er der god grund til. Hvis du skal tage lån til bolig, bil eller forbrug, så får du ofte en rigtig god rente hos Arbejdernes Landsbank. De ligger i hvert fald i den gode ende af markedet i de fleste testresultater.

Det er især privatpersoner, der ønsker at leje til bolig, som har succes med at låne igennem Arbejdernes Landsbank. Der er gode vilkår, og hvis din økonomi ellers ser udmærket ud, er det ikke svært at blive godkendt til et lån igennem banken.Arbejdernes Landsbank

For erhvervspersoner er der også mange fordele ved at låne hos Arbejdernes Landsbank. Det gælder uanset om du har en lille enkeltmandsvirksomhed eller en stor forretning med mange ansatte. Der er igen fine forhold, og du får i mange tilfælde en af de laveste renter på markedet.

Det kan altså være en glimrende idé at forhøre dig hos AL, hvis du mangler finansiering til produktindkøb, eller bare har brug for ekstra kapital og likviditet i forretningen.

Du kan bruge en lånsammenligner på nettet for at finde ud af, hvordan priserne hos Arbejdernes Landsbank ligger i forhold til de øvrige populære udbydere af lån.

Høj kundetilfredshed og mange fordele

Arbejdernes Landsbank har mange tilfredse kunder. 10 år i træk er banken blevet kåret til danskernes foretrukne bank, hvilket er en flot bedrift.

Målt på kundetilfredshed rangerer banken blandt de bedste i Danmark – og det er faktisk både blandt privatpersoner og erhvervskunder. Der er altså god grund til at se nærmere på de ydelser, som AL kan tilbyde. Én mulighed er at låne, men der er også andre fordele hos dem. De tilbyder rådgivning til både private og til virksomheder. Du kan også oprette konti med lave gebyrer.

Mange vælger desuden at investere igennem Arbejdernes Landsbank, da de har deres såkaldte aktiesparekonto. Her er det nemt at komme i gang med investering, uanset startbeløbets størrelse.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Arbejdernes Landsbank
Author Rating
51star1star1star1star1star