Hvad koster nye vinduer? Se pris på udskiftning

Hvad koster nye vinduer? Gennemsnitlige omkostninger forbundet med udskiftning

 

Den gennemsnitlige pris for at udskifte vinduer i dit hjem fra 2022 er DKK 375 til DKK 800 pr. vindue. Denne pris inkluderer prisen for hvert vindue, plus omkostningerne til professionel arbejdskraft og installation. Du kan forvente at betale et gennemsnit på DKK 345 til DKK 740 pr. vindue i materialeomkostninger og DKK 28 til DKK 60 pr. vindue i installationsomkostninger. Resten af ​​dine estimerede omkostninger til udskiftning af vinduer vil blive bestemt af:

 

Vinduesstil: Er det et dobbelthængt vindue, sprossevindue, karnap osv.?

Vinduesrammemateriale: Er det et vinyl-, træ-, aluminium- eller glasfibervindue?

Vinduesstørrelse: Hvor stort et vindue skal du have installeret?

Energieffektivitet: Vil du have energieffektive vinduer, såsom dobbeltrude, tredobbelt rude, termisk eller ENERYSTAR-klassificeret?

 

omkostninger til installation af vinduer

Omkostninger efter vinduesrammematerialer

 

Ved udskiftning af boligvinduer vil du have mulighed for at montere nye vinduer med forskellige indramningsmaterialer. Dette er de vinduesrammetyper, du kan vælge imellem med deres gennemsnitlige omkostninger anført nedenfor (baseret på et dobbelthængt vindue i standardstørrelse) og de forskellige fordele forbundet med hvert vinduesrammemateriale:

 

Vinduesrammetype Gennemsnitlig pris pr. vindue

Vinylvinduer DKK 260 til DKK 550

Aluminiumsvinduer DKK 310 til DKK 655

Glasfibervinduer DKK 340 til DKK 720

Trævinduer DKK 600 til DKK 1.275

Composite vinduer DKK 950 til DKK 1.800

 

vinduesramme sammenligningsdiagram

Installationsomkostninger efter vinduestype

 

Hvis du beslutter dig for, hvilke nye vinduesstile du vil have installeret, er det nyttigt at se på de forskellige omkostninger ved hver vinduesstil på forhånd. Et dobbelthængt vindue i standardstørrelse er mere overkommeligt og koster i gennemsnit DKK 490 at installere, mens et stort billedvindue kan koste op til DKK 795 eller mere at installere. Vinduestyper, der kræver et højere kvalifikationsniveau at installere, kan også kræve mere arbejdstid, hvilket er indregnet i de samlede omkostninger. Se de forskellige omkostninger ved vinduesstile nedenfor i vores prisskema:

 

Vinduestype Gennemsnitlig pris pr. vindue

Enkelthængte vinduer DKK 170 til DKK 360

Dobbelthængte vinduer DKK 310 til DKK 665

Buede vinduer DKK 345 til DKK 950

Markisevinduer DKK 225 til DKK 480

Bay vinduer DKK 1.215 til DKK 2.595

Bow vinduer DKK 750 til DKK 1.700

Casement vinduer DKK 415 til DKK 890

Cirkel vinduer DKK 250 til DKK 840

Udgang fra vinduer DKK 1.000 til DKK 5.000

Havevinduer DKK 1.000 til DKK 4.000

Glasblokvinduer DKK 400 til DKK 1.100

Hopper vinduer DKK 170 til DKK 645

Jalousie vinduer DKK 175 til DKK 375

Billede vinduer DKK 370 til DKK 795

Ovenlysvinduer DKK 900 til DKK 2.500

Sliding vinduer DKK 415 til DKK 890

Glasskydedøre DKK 1.070 til DKK 2.690

Storm vinduer DKK 85 til DKK 180

Bagspejlets vinduer DKK 140 til DKK 300

Gennemsnitlige arbejdsomkostninger DKK 28 til DKK 60 pr. vindue

 

Arbejds- og installationsomkostninger for nye vinduer

 

I gennemsnit kan du forvente, at arbejds- og installationsomkostninger er et gennemsnit på $28 til $60 pr. vindue for de fleste vinduestyper i standardstørrelse. Udskiftningsomkostningerne for vinduer kan dog variere afhængigt af dit hjems placering, hvilken type vindue du installerer, og hvor lang tid projektet tager. De fleste vinduesentreprenører udskifter vinduer til timepris.

 

Hvis din vinduesinstallation kræver at skabe en ny åbning i dit hjem, så kan den tid, det tager at fuldføre projektet, udvide, hvilket betyder, at lønomkostningerne også kan stige. Det kan også kræve flere faglærte arbejdere, der er fortrolige med at installere større eller mere komplicerede vinduestyper (havevinduer, bue- og karnapper eller store buede vinduer), og dermed øge de samlede installations- og arbejdsomkostninger.

 

Generelt kan du forvente at betale mere for arbejdskraft i områder med stor efterspørgsel og høje leveomkostninger. For eksempel kan prisen for et udskiftningsvindue i Austin, TX være dyrere med hensyn til arbejdskraft sammenlignet med en lille by i Texas med masser af lokale vinduesmontører i hjembyen, som tilbyder overkommelige priser.

Energieffektive opgraderinger

 

Der er en hel del energieffektive funktioner til nye hjemmevinduer, herunder dobbelt- eller tredobbelt glas, høje energistjerneklassificeringer, argongasfyld, lav-e-belægninger, lydisolering og meget mere. Alle disse brugerdefinerede muligheder vil hjælpe med at opbygge dine vinduers energieffektivitetsvurdering og spare dig penge på fremtidige elregninger. Husk, at når du tilføjer energieffektive funktioner, kan de samlede udskiftningsomkostninger for vinduer stige.

Omkostninger ved udskiftning af flere vinduer

 

Husk, at de gennemsnitlige udskiftningsomkostninger for vinduer ovenfor er pr. vindue. De fleste boligejere skal udskifte flere vinduer ad gangen. Det er vigtigt at lave et budget for omkostningerne ved hele dit projekt, inden du går i gang. Den bedste måde at gøre dette på er at lave en aftale med en lokal entreprenør for at få et skøn baseret på dit hjem og dine behov.

 

For at komme i gang med at oprette dit budget, skal du bruge vores værktøj til beregning af vinduesudskiftningsomkostninger ovenfor til at opdele dit projektestimat efter vinduestype, materiale, placering og hvor mange vinduer du planlægger at installere.

 

Nogle gange kan omkostninger til udskiftning af vinduer forhandles med større projekter eller rabat med tilbud, der køres i dit område af vinduesinstallatører.

 

to personer udskifter vindue

Priser på Top vinduesmærker

 

Når du ser på priser pr. vindue, kan du forvente at betale mere for vinduesmærker af høj kvalitet som Simonton, Milgard, Marvin eller Pella vinduer. Se vores liste over de bedste vinduesmærker her for mere dybdegående priser for alle tilbudte vinduestyper.

 

For at give dig en idé om, hvor meget du kan forvente at betale for hvert vinduesmærke, tog vi et dobbelthængt vindue i standardstørrelse i vinyl fra hvert af mærkerne for at lave dette prisskema nedenfor til sammenligning. Hvert vinduesmærke tilbyder forskellige prisniveauer for opgraderede funktioner, bedre rammetyper, længere garantier osv. De kan også tilbyde særlige rabatter til vinduesentreprenører i dit område, som vil blive givet videre til dig.

 

Vinduesmærker Pris pr. vinduespris at installere

Pella dobbelthængte vinduer $185 $295

Andersen dobbelthængt vindue $235 $381

Harvey dobbelthængt vindue $275 $368

Certainteed dobbelthængte vinduer $285 $392

Milgard dobbelthængte vinduer $287 $425

Marvin dobbelthængte vinduer $300 $415

Atrium dobbelthængt vindue $312 $415

Simonton dobbelthængte vinduer $375 $495

 

Den eneste måde at få en nøjagtig pris for et bestemt vinduesmærke på er at komme i kontakt med en pålidelig entreprenør i dit område, da vinduesmærkepriserne ændrer sig afhængigt af placering, installatør og mulige skattefradrag, rabatter eller specialtilbud, der er eksklusive for dit område . Kontakt vores pålidelige entreprenører i dag for at få et pristilbud.

 

Sådan sparer du penge på nye vinduer

 

Du kan blive overrasket over alle de tilgængelige lokale vinduesrabatter og kreditter, der vil hjælpe dig med at få penge tilbage på dit vinduesudskiftningsprojekt. For at finde ud af, om der er vinduesrabatter i dit område, skal du kontakte dit lokale forsyningsselskab. Mange virksomheder tilbyder rabatter til kunder, der har Energy Star eller energieffektive vinduer professionelt installeret i deres hjem. Du finder måske ud af, at du er kvalificeret til $200 pr. vindue eller mere i rabatter. Mange gange vil disse virksomheder give en per vindue rabat op til et bestemt beløb.

 

Ud over lokale forsyningsrabatter er der også masser af offentlige incitamenter til husejere, der laver energieffektive boligforbedringer. Ifølge Energystar.gov reducerer Energy Star-vinduer de månedlige forbrugsregninger med et landsgennemsnit på 12 %. Du kan tjekke DSIRE (Database of State Incentives for Renewables and Efficiency) for at søge efter energieffektive incitamenter i din stat.