Renovering af badeværelse pris

Hvad koster badeværelsesrenovering?

 

Folk erstatter ofte ordene “ombygning” og “renovering” med hinanden. I den daglige samtale gør det måske ikke den store forskel, men når det kommer til tekniske detaljer, er det klogt at lære forskellen mellem de to udtryk.

 

Grundlæggende refererer renovering til ideen om at lave noget nyt igen. Så det bør ikke involvere væsentlige ændringer, men små opdateringer. På den anden side refererer ombygning til ideen om at ændre strukturen af ​​en model for at skabe en ny. Ombygningen kræver således større ændringer.

Ombygning af badeværelse

 

På projekter involverer ombygning større ændringer på mange måder. Typisk ved ombygning af et badeværelse,

 

ændringerne er mere dramatiske i badeværelset.

de overordnede designændringer

det overordnede layout ændres

du har normalt brug for et grundigt VVS- og VVS-arbejde

du har brug for mere tid

du har brug for et større budget, da det er dyrere

 

Badeværelsesrenovering

 

I mange projekter har en badeværelsesrenovering til formål at genoprette badeværelset til dets oprindelige funktion og skønhed. Ændringerne er mindre. Typisk i et badeværelsesrenoveringsprojekt,

 

der er planlagt mindre ændringer

det originale design og layout bevares så meget som muligt

VVS og VVS er opdateret for at opfylde en revideret eller ny standard

knuste vinduer, inventar, kabinetter…osv. er repareret

skabsbeklædning eller ændring af vægfarve kan indgå i planen

du behøver ikke bruge mange penge

du behøver ikke så meget tid

 

Her er en praktisk tabel, hvor du kan overskue forskellene mellem badeværelsesombygning og badeværelsesrenovering.

Badeværelsesrenovering Badeværelsesrenovering

Layout ændret Ikke ændret

Vægge tilføjet/fjernet Ikke ændret

VVS & VVS Normalt skiftet Ikke ændret eller bare rettet

Skabe skiftet Fast/ombehandlet/malet

Tube, bruser … osv. Normalt ændret Ikke ændret/Repareret

Armaturer ændret Normalt ændret

Tid tager længere tid Tager kortere

Penge koster mere Koster mindre

Sammenligning af ombygning og renovering af badeværelse

Vores ultimative guide til omkostninger til ombygning af badeværelset

 

Badeværelset er et af de mest trafikerede områder i huset. Så det er ingen overraskelse, at boligejere af og til har brug for at renovere eller ombygge deres badeværelser, da de gamle ikke kan opfylde deres behov længere. Ombygning af badeværelset kan være nødvendig på grund af æstetiske eller funktionelle mangler i det eksisterende badeværelse. Nogle gange kan både funktionalitet og æstetiske hensyn have betydning for ombygningen.

 

Men hvor meget koster det at ombygge et badeværelse? Selvfølgelig er mange variabler faktorer i omkostningerne ved ombygning af badeværelset, men ifølge Forbes bør den gennemsnitlige ombygningspris for badeværelset være omkring $10.000. Selvom det er rart at have et groft skøn, bør du stadig selv beregne dine egne udgifter. Afslutningsvis råder vi dig til at tænke på proceduren i mindre trin. I dette indlæg vil du læse nogle nøglepunkter, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad renoveringsprisen på badeværelset mere præcist.

Gør matematikken

 

Spørg dig selv, om dit badeværelse kun trænger til et ansigtsløft eller en komplet ombygning, og omgå det? En af de vigtigste ting ved ombygning af dit badeværelse er at kende omkostningerne til renovering af badeværelset og/eller omkostningerne til ombygning af badeværelset.

 

En gennemsnitlig ombygning af badeværelset i mellemklassen koster et sted mellem $5.000 – $20.000. Du kan også få et lokalitetsestimat ved hjælp af nogle onlineværktøjer eller websteder. Det er nemt at blive fanget og bruge flere penge, end du oprindeligt havde planlagt. Ikke bare det, entreprenører kan ofte presse dig til at bruge mere på unødvendige ting og forbedringer. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige entreprenør at arbejde med. Dette vil spare dig for mange penge.

 

Undersøg, forstå og hav et klart sind, når det kommer til dit budget, og stå på din jord. Tegn et groft udkast, og prøv at lave ændringer i det. Når du og din entreprenør er tilfredse med den endelige beslutning og er på samme side, er det tid til at komme i gang med ombygningen. Denne metode hjælper dig med at prioritere bedre og bruge mere effektivt.

Ombygning i faser

 

Det er altid bedre at ombygge i faser, og det er mere bekvemt i nutidens mere travle tider. Det vil hjælpe dig med bedre at vurdere omkostningerne ved at ombygge et badeværelse. Derfor kan trinvis tænkning være mere praktisk for dig. Når du prøver at se processen i mindre trin, vil du se, at det ikke er en big deal. Lav en tidsplan, hyr en entreprenør, og få lavet bruser, karbad og grundarbejde først. Mens du er i gang, så glem ikke også badeværelsesopbevaring.

 

Det kommer også til at koste dig en betydelig del af dit budget. I gennemsnit er $2000-$5000 til arbejde, inventar (såsom toilettet), fliseudskiftning, udskiftning af håndvask, gulvbelægning og almindelig VVS.

 

Når det er af vejen, kan du betale de resterende omkostninger til renovering af badeværelset ved at pudse designet op. Følg omhyggeligt din plan, fordi disse beslutninger kan tage eller bryde dit budget. Der er mange ting, du kan gøre-det-selv som at male væggene, skifte vandhaner, istandsætte badeværelset efter din smag og meget mere. Så hvad forhindrer dig i at have det lidt sjovt, mens du reducerer de gennemsnitlige omkostninger til ombygning af badeværelset?

Ombygning af badeværelse og designomkostninger

 

Husk, at hvor meget man skal ombygge et badeværelse, afhænger af det samlede antal kvadratmeter af dit rum. Naturligvis vil en lille badeværelsesrenoveringsomkostning være mindre end en større. Også, hvad enten det er klassisk hvid, retro, victoriansk eller asiatisk-inspireret; alle har deres personlige præferencer og livsstil.

hvidt badeværelse

 

Uanset hvad du vælger, vil det have stor indflydelse på de samlede omkostninger til ombygning af badeværelset. For eksempel er metrofliser billigere end designermosaikfliser. Dine gennemsnitlige fliser vil koste dig $3-$5 per kvadratfod, og mere moderne badeværelsesdesign kan gå op til $50-$80 per kvadratfod. Et badekar på $400 fungerer også lige så godt som et $4000 badekar.

 

Mens du arbejder på designerne, så spørg din entreprenør om en fast omkostningsfordeling. Designvalg er der, hvor udgifterne tæller, og når du er tilfreds med figuren, så kom i gang.

Lys op i badeværelset

 

Et badeværelse tjener mange motiver – det er dit fristed – et sted, der dulmer din sjæl og løfter dit humør, når det er nødvendigt.

 

Belysningen gør normalt meget i dit badeværelsesrum; spotlight, vaskelamper, lysdæmpere osv. Udgifterne til renovering af et badeværelse er delvist påvirket af dit valg af belysning. Når det kommer til lysene, skal du ikke overdrive det, men heller ikke underdrive det.

badeværelse med god belysning

 

Sørg for, at dit badeværelse har lyst og rent lys, der kan tilpasses dit humør. Lysdæmpere spiller en enorm rolle i at sætte stemningen, da de tilføjer fleksibilitet og kan ændres, som du vil.

 

Et væsentligt aspekt ved at vælge dit lys er retningen. Undgå klare pærer, der kaster en skygge og resulterer i lidet flatterende asymmetrisk belysning.

 

Vælg i stedet uigennemsigtige eller frostede lys for en overordnet appel. En ting at huske på er, at lysene er modstandsdygtige eller vant til våde, fugtige områder.

 

Tilføj den ekstra farve

 

Et friskt skær af farver på den store støvede væg kan hjælpe med at samle hele ombygningen. Maling er en af ​​de mest omkostningseffektive måder at pifte dit badeværelse op på uden at bruge meget.

 

Vælg lyse hvide, blå, elfenben eller grå toner for at få din ombygning til at komme til live. Halvblanke og satinformler, der er modstandsdygtige over for skimmelsvamp og meldug, ville fungere bedst i det lange løb.

dyrt farverigt badeværelse

 

Du behøver ikke gå stort på fliser; vælg maling, og du kan spare op til 100 kr., hvis du selv maler væggene.

 

Gør-det-selv-at dit badeværelse har også sin appel og tilfredshed. Processen kan virke stressende, men resultatet ville gøre alt det værd. Lad os blive rodede, skal vi?

Lav en erklæring

 

At få det grundlæggende af vejen; det er tid til at tilføje nogle wow-faktorer. Med nok boards fastgjort på Pinterest, er mulighederne uendelige.

 

Hold dig til dit tema; kig efter stykker, der tilføjer værdi til din ombygning af badeværelset uden at hæmme dit budget. Vælg genstande uden at overfylde pladsen; husk, mindre er mere. Statement stykker spiller en enorm rolle i at føje til omkostningerne til ombygning af badeværelset, men de giver også betydelig værdi.

 

Spejle er en af ​​de vigtigste ting i ethvert badeværelse. De spiller en stor rolle i at få selv et lille badeværelse til at virke større. Vælg spejle, der er store og tilføjer en følelse af stil.

badeværelseserklæring

 

Vintage, elegant spejle med metalbørstning eller bare et klassisk rektangulært kan tilføje et statement til dit badeværelse. Sørg for, at de er godt oplyst og passer godt til dit overordnede tema.

 

Plantekasser og sukkulenter er enorme på markedet. De tilføjer livlighed og et naturligt element, hver gang du går ind. Med flere muligheder online kan du få dit valg for under $20.

 

Tilføj nogle smukke kunstværker, bruseforhæng (under $30) og skridsikre tæpper (under $100) for at løfte hele looket. Husk, det hele er i detaljerne.

Forståelse af omkostninger til ombygning af badeværelse: Faktorer i omkostninger ved ombygning af badeværelse

 

Selvom et badeværelse er et almindeligt, men alligevel væsentligt fungerende rum, betyder det ikke, at det behøver at være kedeligt. Tilføjelse af komfort og stil, endda skønhed, vil kun forfriske pladsen. Overvej, hvilke detaljer der vil tjene dig og dit badeværelse bedst, før du bekymrer dig om omkostningerne til ombygningen af ​​badeværelset.

 

Tag dig god tid og gør dit hjemmearbejde, når du beslutter dig for produkterne til dit badeværelsesrenovering. Tjek online og offline priser, før du afslutter noget konkret. Husk, at omkostningerne til den endelige ombygning af badeværelset af forskellige faktorer såsom størrelse, layout, omfang og andre lignende faktorer. Når du har fået det af vejen, er du klar til at begynde at bygge dit badeværelse!

 

Her er nogle faktorer, du bør overveje, hvis du vælger et produktmæssigt estimat.

Skabe

 

Størrelsen på dit badeværelse betyder noget, når det kommer til skabe. Skabslåger og skuffeflader er meget dyrere end skabenes indre struktur. Så du behøver ikke bekymre dig om antallet eller størrelsen af ​​hylderne i eller omkring skabene, men dørene.

Tæpper

 

Mange husejere kan lide at have tæpper på gulvet i slutningen af ​​en ombygning af badeværelset. Heldigvis er det ikke en big deal, medmindre du vælger meget luksuriøse stykker.

Vandhaner

 

Vandhaner vil meget sandsynligt blive udskiftet i de fleste ombygnings- eller renoveringsprojekter. Vandhanens materiale har stor indflydelse på prisen. Du bør også overveje lønomkostninger. Hvis du har det fint med gør-det-selv-job, kan du spare nogle penge. En gennemsnitlig vandhane i Virginia burde koste omkring $276.

Dræn

 

En ny vask føles altid frisk og smuk uanset prisen. Materialet og arbejdskraften er igen to store faktorer her. Installation af vasken kan være en rigtig udfordrende opgave, selv for en gør-det-selv person. Så det er en god idé at overlade jobbet til de professionelle. Husk også, at håndvaske i badeværelset generelt er en smule dyrere end køkkenvaske.

Forfængeligheder

 

Toiletvaske er en af ​​de mest kritiske dele af et badeværelsesdesign. Faktisk designer nogle mennesker bare deres badeværelser baseret på deres forfængelighed. Det er meget vanskeligt at få en anslået pris for forfængelighed, da det involverer en forfængelighedstop, skabe og skuffer. Materialetype og arbejdskraft vil spille en rolle i de samlede omkostninger.

Fliser

 

Der er forskellige typer fliser på markedet nu. Det bedste valg vil koordinere med dit eget badeværelse. Med hensyn til prisen skal du være opmærksom på, at arbejdsomkostningerne normalt er højere for fliser, da det tager lang tid fra en kompetent arbejder.

Badekar

 

Mange husejere planlægger at udskifte deres gamle badekar med et nyt luksuriøst på grund af alvorlige problemer med VVS eller misfarvning, der resulterer i et beskidt udseende. Men hvor meget koster det at udskifte et badekar? Ifølge Bobvila er det nationale interval $1.390 til $10.734, afhængigt af typen af ​​karret, og det ekstra arbejde, der er nødvendigt for at afslutte jobbet.

Konklusion

 

Storskala renoveringer eller ombygning af badeværelser kan være for svære at håndtere for en gør-det-selv-mand. Processen er normalt udtømmende, og resultatet er i de fleste tilfælde ikke særlig tilfredsstillende. Desuden kan de nødvendige værktøjer og produkter til projektet være meget dyre, hvis du ikke er godt forberedt til jobbet.

 

Desuden kan processen være farlig, hvis du ikke har erfaring med ombygning af badeværelset.