fbpx

Call Me

Call Me er et dansk teleselskab som blev oprettet tilbage i 1997, som dengang hed Debitel Danmark. Call Me bestræber sig på at være billige, have et stærkt netværk samt at giver kunderne et simpelt overblik over deres forbrug.

Desuden benytter Call Me sig af slogannet ”Tal ordentligt – Det koster ikke noget”, som de har gjort til et projekt. Projektet er et trivselsprojekt, som har til formål at skabe bedre trivsel i familien, i skolen og blandt vennerne. Du kan læse mere om Call Me’s projekt ”Tal ordentligt – Det koster ikke noget”, ved at klikke her: https://www.callme.dk/tal-ordentligt

Hvad tilbyder Call Me?

Call Me er som tidligere nævnt et dansk teleselskab, som har en masse at tilbyde, både til private kunder men også erhvervskunder. De tilbyder bl.a. mobiler, routere, mobilt bredbånd og normale mobil abonnementer. Deres mobilabonnementer er nogle af de billigste på markedet, og kommer i forskelligt prisleje afhængigt af om det er til privat eller erhverv. Du kan læse meget mere om hvad de tilbyder ved at gå til dette link: https://www.callme.dk/

Hvad koster et mobilabonnement hos Call Me (Privat)?

Call Me har flere forskellige mobilabonnementer man kan vælge imellem. Prislejet ligger på 29 kr. til 149 kr. Der er dog også en væsentlig forskel på hvad de forskellige mobilabonnementer indeholder.

call me

Lad os tage dem i den billigste rækkefølge.

Little Me: Little Me er et mobilabonnement som er lavet til børn. Her får man 5 timers tale, samt 5 GB data, til kun 79 kr. om måneden. Desuden er det et super smart abonnement for børn, da forbrug i udlandet, opkald til udlandet og indholdstakserede beskeder og betalingstjenester er blokerede. Abonnementet koster 0 kr. i oprettelsesgebyr og er helt uden binding.

Fri tale + 10 GB: Fri tale + 10 GB er et mobilabonnement som inkluderer fri tale og 10 GB data i hele Norden og Baltikum, samt 7 GB i EU. Det koster kun 109 kr. om måneden. Hvis du f.eks. befinder dig i et andet land i EU og vil ringe hjem til Danmark er det også gratis. Abonnementet koster 0 kr. i oprettelsesgebyr og er helt uden binding.

Fri tale + 30 GB: Fri tale + 30 GB er et mobilabonnement som inkluderer fri tale og 30 GB data i hele Norden og Baltikum, samt 8 GB i EU. Det koster kun 109 kr. om måneden. Hvis du f.eks. befinder dig i et andet land i EU og vil ringe hjem til Danmark er det også gratis. Abonnementet koster 0 kr. i oprettelsesgebyr og er helt uden binding.

10 timers tale + 50 GB: 10 timers tale + 10 GB er et mobilabonnement som inkluderer 10 timers tale og 50 GB data i hele Norden og Baltikum, samt 6 GB i EU. Så med dette abonnement løber du altså ikke tør for data. Det koster kun 109 kr. om måneden. Hvis du f.eks. befinder dig i et andet land i EU og vil ringe hjem til Danmark er det også gratis. Abonnementet koster 0 kr. i oprettelsesgebyr og er helt uden binding.

Fri tale + 20 GB: Fri tale + 20 GB er et mobilabonnement som inkluderer fri tale og 20 GB data i hele Norden og Baltikum samt 7 GB i EU. Det koster kun 129 kr. om måneden. Hvis du f.eks. befinder dig i et andet land i EU og vil ringe hjem til Danmark er det også gratis. Abonnementet koster 0 kr. i oprettelsesgebyr og er helt uden binding.

Fri tale + 40 GB: Fri tale + 40 GB er et mobilabonnement som inkluderer fri tale og 40 GB data i hele Norden og Baltikum samt 8 GB i EU. Det koster kun 149 kr. om måneden. Hvis du f.eks. befinder dig i et andet land i EU og vil ringe hjem til Danmark er det også gratis. Abonnementet koster 0 kr. i oprettelsesgebyr og er helt uden binding.

Læs mere på https://www.callme.dk/

Summary
Review Date
Reviewed Item
Call Me
Author Rating
41star1star1star1stargray