fbpx

Carglass

Du kender det sikkert, solen skinner fra en skyfri himmel, god musik i bilradioen, nedrullede sideruder og armen ud af vinduet – afsted på landevejen. Det er simpelthen ren køreglæde! Pludselig afbrydes idyllen af et smæld. Nøjagtig det smæld det giver, når stenen rammer din forrude. Denne irriterende fornemmelse kender alle bilister helt sikkert. Men hvad skal du gøre når uheldet er ude og stenen rammer din forrude? Det skal vi kigge nærmere på her.

Ignorer ikke de små stenslag

Ofte kan stenslag se ganske uskyldige ud, du kigger måske på ruden og tænker, den lille skramme på din forrude kan du da sagtens leve med. Dette er en fejl som mange begår, et lille stenslag, der ikke umiddelbart ser ud af så meget, kan nemlig hurtigt gå hen og blive en bekostelig affære! Det skyldes, at stenslaget nemlig ofte kan udvikle sig til en større revne i forruden. Herved risikerer du, at skulle udskifte hele din forrude. Netop derfor er det vigtigt, at du reagerer hurtigt og får gjort noget ved stenslaget så snart du konstaterer, at din forrude har fået et mærke fra en sten eller et andet objekt er har ramt din bil.

Carglass

Hvordan kan stenslag repareres?

Det er vigtigt, at der ikke kommer fugt eller skidt ned i stenslaget. Derfor skal du i første gang sætte et stykke tape over stedet hvor stenslaget er sket. Der findes specielle rudeplastre, der er designet til formålet, som du altid kan have liggende i dit handskerum. Herefter er det en god idé, at du hurtigst muligt kontakter en professionel, der kan hjælpe dig med at reparere skaden.Et af de firmaer der har stor erfaring med reparation af stenslag, er firmaet Carglass.

Carglass tilbyder både, at komme ud til dig men du har også mulighed for at indlevere din bil på et af Carglass mange værksteder. Den mobile service, som Carglass tilbyder, er således en stor fordel i en travl hverdag. Det eneste du skal gøre er at kontakte Carglass og lave en aftale med en af deres teknikere.

Hvad sker der hvis forruden er revnet?

Er din forrude allerede revnet, er der stor risiko for at din bil ikke kan gennemgå et bilsyn. Derfor er det en god idé at tjekke op på reglerne inden du eventuelt beslutter dig for, at køre videre med en revne i forruden. Den bedste løsning er selvfølgelig, at få skiftet bilruden med det samme. Denne opgave kan Carglass også klare for dig.