Dansk Bilglas

Med mere end 50 år på bagen ved Dansk Bilglas i den grad hvad det drejer sig om, når et stenslag skal repareres eller en bilrude skal skiftes. Her er din bil derfor i helt trygge hænder!

Et stenslag er noget mange danskere oplever jævnligt. Heldigvis er et stenslag ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hele ruden skal udskiftes. Hvis du kontakter Dansk Bilglas når skaden er sket, kan din forrude i mange tilfælde redes.

Sådan gør du når uheldet er ude

Er uheldet ude og får du et stenslag på din bilrude kan skaden umiddelbart virke begrænset og fristelsen til blot at ignorere den, kan være stor. Det er dog aldrig en god idé at ignorere et stenslag. Hvis der kommer snavs og fugt i stenslaget risikerer du, at din rude bliver endnu mere ødelagt og så kan det være at din rude ikke kan redes og du ender med at skulle skifte den med en helt ny.

Det du i stedet skal gøre er at forhindre, at der ikke kommer fugt og skidt i skaden på ruden. Det kan du gøre ved at sætte et såkaldt rudeplaster ovenpå skaden. Et rudeplaster er en slags tape, der er fremstillet til at beskytte ruden, når der er sket et stenslag.

Få repareret dit stenslag hos Dansk Bilglas

Dansk Bilglas

Hos Dansk Bilglas kan du få et rudeplaster, hvis du ikke lige har et liggende i handskerummet. Hos Dansk Bilglas kan du i øvrigt få repareret dit stenslag. Det tager kun ca. 20 minutter, at få repareret et stenslag. Du kan enten få reparationen udført på et af de mange værksteder, som Dansk Bilglas har. Du har dog også mulighed for at få repareret skaden derhjemme eller på din arbejdsplads. Har du en travl hverdag og har du ikke tid til at køre forbi værkstedet, kan Dansk Autoglas nemlig komme forbi dig, når det lige passer. Det gælder uanset om du skal have udbedret et stenslag eller hele ruden skal skiftes.

Få et gratis rudetjek

Er din rude skadet kan du risikere, at bilen ikke kan gå igennem et bilsyn. Dansk Bilglas har her en rigtig fin service. Virksomheden tilbyder nemlig, at give din bil et gratis rudetjek hvor skaden i ruden undersøges. Hvis du er i tvivl om din bil kan gå igennem et bilsyn med en skade på forruden, er dette en rigtig god mulighed.  Ved rudetjekket vurderes også om skaden kan udbedres, eller det er nødvendigt med en ny forrude til bilen.