fbpx

Danske Fragtmænd priser

Det er populært at sende pakker og paller med Danske Fragtmænd. Især blandt virksomheder, og det skyldes blandt andet, at der er glimrende priser og fine forhold. Priserne kan variere en del alt efter hvor stor din forsendelse er. Men her ser vi nærmere på, hvordan du finder en præcis pris, samt hvordan du nemmest muligt kan arrangere forsendelsen.

Find prisen for din forsendelse

Danske Fragtmænd har ikke en standardpris. Derfor afhænger prisen af nogle forskellige faktorer, blandt andet:

  • Mål og vægt
  • Postnumre
  • Leveringstid
  • Eventuelle særbehov

For enkeltstående pakker starter prisniveauet dog forholdsvis lavt. Danske Fragtmænd priser er også gode, hvis du har store forsendelser, eller hvis du laver en aftale om regelmæssige forsendelser.

Du kan få en specifik pris ved at benytte beregneren her hos Pakke.dk. Her indtaster du målene for din forsendelse, samt hvor den sendes fra, og hvor den skal hen. Det er den absolut nemmeste måde at få en klar prisidé på.

Udover at få prisen hos Danske Fragtmænd, er vi også i stand til at gennemsøge priserne hos resten af distributionsmarkedet. Dermed er du altid sikret den bedste pris – uanset om det er hos Danske Fragtmænd eller hos et andet selskab. Og det tager mindre end et minut at få denne præcise pris.Danske Fragtmænd

 

Mål og dimensioner for pakken

Der er én særlig ting, du skal være opmærksom på, når du sender en pakke eller palle: Du skal kende til mål og dimensioner, og også gerne vægten. Det er nemlig nødvendigt, at du indtaster de rette informationer for at få den korrekte pris.

Derudover er der visse forhold hos Danske Fragtmænd, som du skal være opmærksom på. For eksempel at:

  • Forsendelsen skal kunne læses på vognen af én mand hvis den er under 20 kg. Dimensionerne skal altså være rimelige.
  • Hvis indholdet til gengæld er tungere end 20 kg, skal det ligge på en palle under fragten.
  • Desuden er der standardkrav til alle forsendelser: Max. mål på 120 x 80 centimeter, max. højde på 220 centimeter, og max. vægt på 600 kg.

Det er altså vigtigt, at du på forhånd har en idé om størrelsen på din forsendelse.

Når du har det, så er alt super nemt – også får du samtidig den korrekte pris angivet. Hos Danske Fragtmænd kan du sende ved at sætte et pakkelabel på din forsendelse, og det kan købes online. Du kan få dit pakkelabel hos Pakke.dk, lige efter du får angivet din pris.

Viden om Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd er et af de mest kendte logistikfirmaer i Danmark. De har gode priser for mange typer af forsendelser, og de benyttes af virksomheder såvel som lokale. Især blandt virksomheder er Danske Fragtmænd populære at benytte: Mere end 40.000 erhvervskunder vælger at sende fragt med netop Danske Fragtmænd.

På årsbasis håndterer Danske Fragtmænd millioner af forsendelser. Der er 26 terminaler i hele Danmark, og firmaet har omtrent 1.600 lastbiler, hvor de fleste er aktive det meste af tiden. Takket være den gode kapacitet kan Danske Fragtmænd levere forsendelserne lynhurtigt overalt i Danmark.

Hvis du er parat til at sende en pakke eller palle, så brug vores beregner og find den bedste pris. Vi sammenligner de bedste priser hos Danske Fragtmænd og alle konkurrenterne – og hvis du er tilfreds med prisen, kan du købe dit pakkelabel med det samme!

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Danske fragtmænd priser
Author Rating
51star1star1star1star1star