DAO – hvordan, hvorfor? Sådan. Derfor!

Hvis du leder efter en ny samarbejdspartner til dine fragt- og kurerløsninger, så har du med garanti hørt om DAO. Men du har sikkert også hørt om mindst ti andre. Så hvad er det der gør DAO interessant, og hvorfor kunne de være et godt valg til lige netop din virksomhed? Det vil vi forsøge at afdække i dette indlæg, hvor vi sætter fokus på hvordan DAO fungerer i praksis, og hvilke fordele der følger med.

Mange spørger sig selv om hvordan man sender med dao. Helt grundlæggende er der to forskellige måder man kan få fragtet med dette firma, og derfor får du også en rimelig grad af fleksibilitet. I afsnittet nedenfor går vi mere i dybden med processen, så du hurtigt kan blive sat ind i alle aspekter om hvordan man sender med dao.

Det er vigtigt for os at slå fast, at vi ikke anbefaler eller favoriserer DAO frem for andre af vores leverandører, men i stedet leverer disse artikler og guides, så vores kunder har det bedst mulige udgangspunkt når de skal finde ud af hvem de skal bruge som samarbejdspartner.

Hvordan sender man med dao

Som nævnt ovenfor, er der helt grundlæggende to forskellige måder man kan få leveret sine ting med DAO, nemlig hjemmelevering og pakkeshop. Forskellen er blot hvorledes din modtager skal få sin pakke – om den skal leveres direkte hjem på adressen, eller blot leveres i nærmeste pakkeshop. Uanset hvad du vælger, kan du i hvert fald være sikker på at pakken når hurtigt frem.DAO hvad koster det

Som udgangspunkt er pakkeshop løsningen altid en smule billigere, da det sparer kørsel for fragtfirmaet. Og i 9 ud af 10 tilfælde er det næsten lige så nemt som en hjemmelevering, da de fleste DAO pakkeshops er centralt placeret de steder hvor man alligevel handler ind, eller kører forbi på vej til og fra arbejde. Dog er det stadig meget lækkert at kunne tilbyde en direkte hjemmelevering.

Når du skal sende pakken starter det hele foran din computer. Her indtaster du forsendelsens oplysninger, hvorefter du får en pakkekode som du så skriver ned på pakken. Så afleverer du den blot i nærmeste pakkeshop, og så behøver du ikke foretage dig andet. Ved indlevering får du en kvittering på SMS, ligesom modtageren af pakken også får en sms der fortæller at pakken nu er indleveret, og snart er undervejs. Hvis du skal spore pakken undervejs, indtaster du blot pakkenummeret i deres track and trace system online.

Hvordan fungerer hjemmelevering?

Når du bruger DAO til hjemmelevering er det en smule anderledes end andre firmaer. Da de kører deres ruter om natten/tidlig morgen, leveres forsendelserne imellem 02:30 og 08:00. Da de af gode grunde ikke vil banke folk op af sengen på dette tidspunkt, stilles pakken enten ved døren, puttes i postkassen (hvis muligt), eller hænges i en pose på dørhåndtaget. Det er vigtigt at nævne at det i de tilfælde hvor pakken efterlades ved døren, kun bliver gjort hvis buddet vurderer at det er forsvarligt. Eksempelvis vil du næppe opleve at buddet vil gøre det ved en meget trafikeret gade, hvor der er mulighed for at pakken kan blive snuppet. I dette tilfælde vil den blive leveret til pakkeshop.

Information om pakkeshop levering

DAO pakkeshop fungerer stort set som alle andre pakkeshop firmaer, hvor du har et udvalg af forskellige stationer til indlevering, og her er der over 550 shops at vælge imellem, så der er typisk altid én tæt på modtagerens bopæl. Her vil pakken naturligvis altid leveres til nærmeste bopæl, medmindre andet er aftalt. Det er muligt at vælge sin egen pakkeshop, hvis man eksempelvis vil afhente den tættere på arbejdet, men så skal det indtastes i starten af processen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
DAO priser
Author Rating
41star1star1star1stargray