Køb ind på DBA og få dine indkøb fragtet billigt

Der er masser af programmer på TV hvor temaet handler om køb og salg af gamle ting og sager og de har alle høje seertal, folk elsker programmerne hvor antik-eksperterne går på jagt efter antik-fund. Det er rigtig meget oppe i tiden, at gå på jagt på loppemarkederne, auktionshusene og online-markedspladserne efter gode antik-fund. Men det er ikke kun antikke designmøbler, der sælger. Stort set alt kan finde en ny ejer på brugtmarkederne. Har du nogle ting du ikke længere bruger, bør du derfor indrykke en annonce på et af nettets brugtmarkeder, så du kan tjene en skilling og tingene kan vække glæde hos en ny ejer. 

dba porto dba pakkelabel

Hvor kan man sælge sine brugte ting

Der findes mange steder hvor man kan sælge sine brugte ting. En af de største og mest kendte markedspladser på nettet er Den Blå Avis – eller DBA, som onlineportalen hedder i dag. Her findes der et væld af forskellige salgskategorier og du kan sælge stort set alle dine brugte ting, det gælder uanset om der er tale om en et samlerobjekt, et dyrt antik-møbel, en gammel herrecykel, legetøj, vintage modetøj eller noget ganske andet. Udvalget er med andre ord enormt og her er masser af købere, der er på udkig efter brugte ting og måske også dine brugte ting.     

DBA fragt hvordan gør man?

Sælger du noget på DBA skal det selvsagt overdrages til køberen. Hvis ikke køberen bor i nærheden af dig og derved har mulighed for selv at afhente varen, er det nødvendigt, at sende det du har solgt til køberen. I dag findes der rigtig mange muligheder for at fragte dine varer til køberen. Internethandlens udbredelse har betydet, at der er kommet rigtig mange forskellige fragtfirmaer på markedet. Den store konkurrence på fragtmarkedet gør også, at der er stor konkurrence på fragtpriserne og du kan derfor sparre penge når du skal have fragtet det du har solgt på DBA til den nye ejer.

Sådan finder du DBA porto og DBA pakkelabels

Hvis du sælger noget på DBA og du gerne vil sparre penge på fragten, kan du eksempelvis klikke sig ind på hjemmesiden fragtopgaver.dk. Her kan du nemlig købe porto og DBA pakkelabels, som kan anvendes til DBA fragt. Fordelen ved at købe fragtlabels på pakkeopgaver.dk er, at du har mulighed for at hente tilbud fra flere forskellige fragtfirmaer. Herved kan du i ro og mag vælge den bedste og den billigste fragtløsning, som matcher dine fragtbehov.