Køb ind på DBA og få dine varer sendt med DBA fragt

Premium53kr
Standard24kr
Budget12kr
BasisGratis

Det er populært at handle på nettet i dag, det gælder ikke kun i webbutikkerne. Der er nemlig også masser af online platforme hvor brugte ting kan finde nye ejere. Second-hand shopping er desuden mere populært end nogensinde før og det er der faktisk rigtig god fornuft i. En af truslerne mod det globale klima er nemlig vores overforbrug. Det belaster kloden enormt når der hele tiden skal produceres en masse nye ting til forbrug alt imens andre ting, der sagtens kunne repareres eller bruges af andre mennesker, blot kasseres. Udover, at det er sjovt at shoppe brugte ting, gør du derfor også en god gerning for klimaet når du køber brugt frem for nyt.

Den blå avis – køb og salg siden 1981

Et af de store medier, der har mange år på bagen og som mange danskere kender til er Den blå avis. Avisen blev stiftet helt tilbage i 1981, 14 år senere, i 1995 lancerede DBA den første online markedsplads, som du den dag i dag finder på dba.dk.

Efter 33 år med avis udkom den blå avis sidste gang som papiravis i 2014. Siden 2014 har Den blå avis eller DBA derfor udelukkende været en markedsplads på nettet. På DBA.dk finder du til gengæld alt hvad hjertet begærer af brugte ting og sager, her er alt lige fra barnevogne til møbler, samleobjekter til modetøj og stort set alt hvad du kan komme i tanke om. Der er ganske enkelt tale om et enormt online marked for brugte ting.

Køb ind på DBA og få dine indkøb leveret til døren

Noget af det der gør, at det er enkelt og nemt at handle på DBA er, at du via hjemmesiderne Pakke.dk og fragtopgaver.dk kan få fragtet dine indkøb direkte til din adresse. På denne side kan du nemlig få 4 helt forpligtende tilbud på at få leveret dit indkøb. Alt du skal gøre er, at du skal udfylde en formular på fragtpgaver.dk, så vil du modtage 4 uforpligtende tilbud på, hvad det koster, at få leveret dit indkøb til din adresse. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at udfylde formularen og modtage fragttilbuddene. Løsningen fungerer ved, at fragtopgaver.dk udnytter den ledige fragtkapacitet, som de forskellige vognmandsfirmaer har når de alligevel er ude på landevejene. Når du har valgt det tilbud du vil benytte, skal du blot aftale detaljerne med fragtmanden. Med denne løsning er det derfor blevet nemt, at handle brugt på nettet og spare penge.

DBA fragt
Summary
Review Date
Reviewed Item
DBA
Author Rating
51star1star1star1star1star