Disney+ Danmark

Disney+ har længe været undervejs i sin tilgængeligt på tværs af alle verdens lande, og er blandt andet allerede blevet tilgængeligt i Holland, Spanien, USA og Canada. Dog må danskerne vente med at imødekomme de gamle Disney klassikere såvel som de nye, Marvelfilm, tv-serier og Star Wars film i et lille godt stykke tid endnu.

Danskerne kan forvente, sammen med resten af de Europæiske lande, at kunne tegne et Disney+ abonnement på et tidspunkt i sommeren 2020.

Lanceringen af Disney+ i Danmark har set op til flere rykkere det sidste års tid, og Disney vil derfor ikke pådutte en specifik dato for deres udvidelse til Danmark – eller resten af Europa for den sags skyld. Disney+ byder på et abnormt film- og seriebibliotek af alt, hvad Disney har at byde på. Om du så længes efter de gamle klassikere eller ønsker at følge med i Disneys nye seriepåfund for både Star Wars fans og Marvel fans, da kan du finde alt dette på Disney+.

Disney+ vil hertil også være et konkurrencedygtigt alternativ til de fleste andre streamingtjenester, såsom Netflix, HBO og Viaplay. Disney+ vil nemlig højest sandsynligt have en fast abonnementspris på 59 kroner om måneden, hvilket vil sige, at Disney+ vil være en af de billigste abonnement løsninger blandt de mest populære streamingtjenester.

Disney+ abonnementspriser

Hos Disney+ vil der derudover være mulighed for, ligesom hos mange andre streamingtjenester, at tegne et årsabonnement. Årsabonnementet vil formentligt ligge på omtrent de 549 kroner, hvilket vil munde ud i en besparelse på knap 30% i forhold til en månedlig abonnementsordning.

Prisen på de 59 kroner om måneden for et Disney+ abonnement er dog blot spekulation ud fra den prissætning, som resten af Europæerne kan se frem til at betale for Disney+.

Den nuværende prissætning for Disney+ er i øjeblikket 6,99 euro, hvilket cirka svarer til 52 danske kroner. Dog er det usandsynligt at Disney vil annoncere sådan en skæv pris for deres abonnement. Der spekuleres derfor over, om Disney vil runde deres abonnementspris op til de 59 kroner fremfor de 52 kroner, som resten af europæerne kan se frem til at betalefor deres Disney+ abonnement.

Hvis Disney dog vælger at prissætte Disney+ til blot 52 kroner om måneden, da kan danskerne forvente at betale blot 520 kroner for et årsabonnement.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Disney+ Priser
Author Rating
51star1star1star1star1star

Skriv et svar