Hvad koster dukker og tilbehør?

Legetøj og leg generelt er enormt vigtigt for et barns udvikling, hvilket naturligvis skal tælle med i prisforventningerne, når man er ude for at købe legetøj.

Først og fremmest er det her barnet kan prøve grænser af, og sætte sig i andre menneskers sted. Det bliver selvfølgelig mest tydeligt, når barnet bliver en smule ældre, men selv som helt lille er det tydeligt at se, hvordan barnet efterligner sine forældre og andre omkring sig, mens det bider og bukker i alt, hvad det kan komme i kontakt med.

På den måde afprøver barnet nemlig både de sociale og motoriske grænser i den verden, det nu befinder sig i, men som det stadig ikke helt kender reglerne for.

Derfor er fysisk leg godt og nødvendigt

Den slags leg bliver, som sagt, noget mere sofistikeret jo ældre barnet bliver. Pludselig er barnets lege blevet konkrete og kræver legetøj. Det kan være alt fra at lege med biler rundt i deres imaginære vejnet til at være mor for en hob af dukker.

Begge ting er med til at lære barnet vigtige lektioner, mens det samtidig sætter sunde krav til barnets fantasi. Netop derfor kan vi ikke bare lade den klassiske leg og det fysiske legetøj blive erstattet af digitale spil.

Dukker til god pris

Særligt dukker er faktisk enormt afgørende for både drenge og pigers udvikling, om end de udformes lidt forskelligt af hensyn til kønnene.

De er nemlig indbegrebet af alle de store fordele nævnt ovenfor. Derudover hjælper de dog også barnet med at forholde sig til andre mennesker, hvad end det er et lille barn eller en sej actionfigur. Har du mulighed for det, så giv derfor gerne dit barn en dukke og en smule tilbehør afhængigt af dukketypen. Mange vælger dog, som nævnt, i stedet bare at stikke en tablet eller en mobiltelefon i hånden på deres barn. Det er både nemmere og billigere, tænker de.

Sådan behøver det dog ingenlunde at forholde sig. Gode dukker i alle afskygninger kan nemlig findes til stort set ingen penge både online og i genbrugsbutikker. Hvis det altså er priser, der afskrækker dig, så køb dukker her, hvor du kan være sikker på både god kvalitet og god pris.

Ydermere er det dog vigtigt at huske, at prisen på dukken ikke kun kan gøres op monetært. Udtrykket på et barns ansigt, når de får et kært stykke legetøj og får lov til st tage sig af en anden, er ganske enkelt uvurderligt.

Skriv et svar