Find et godt realkreditlån og køb din næste bolig

Dette indhold er sponsoreret

Når du vil købe bolig, så er det vigtigt at finde et godt lån, som kan finansiere dele af købet. Dermed får du større økonomisk råderum til dit køb, så du kan købe din drømmebolig. 

Der findes utallige banker og låneudbydere, som kan tilbyde dig lån til køb af bolig. Med det store udvalg kan det være overvældende at finde det rette lån for dig. 

Heldigvis findes der mange muligheder online, hvor du kan sammenligne lån og finde det bedste lån til dit boligkøb. Her har du mulighed for at indhente tilbud fra en lang række forskellige banker, og dermed kan du med fordel sammenligne dine muligheder.

Læs mere om realkreditlån og hvordan du kan indhente lånetilbud fra forskellige banker. 

Hvad er et realkreditlån?

Et realkreditlån er et lån som kan anvendes til at finansiere et boligkøb. Du har mulighed for at finansiere op til 80% af den bolig, du gerne vil købe, hvilket dit realkreditlån kan dække. Et realkreditlån er et lån, du optager gennem et realkreditinstitut. Din bank vil oftest have et samarbejde med et realkreditinstitut, hvorfra du kan låne penge til din bolig.

De resterende 20% kan du enten selv betale, eller du kan optage et banklån for at betale den sidste procentdel. Det er dog et krav at du minimum skal kun betale 5% af boligens samlede pris.

Sådan kan du indhente flere tilbud

Du kan indhente realkreditlån tilbud – klik her. Her har du mulighed for at indhente lånetilbud fra over 30 forskellige banker. Alt du skal gøre er at udfylde en online formular, hvor du blandt andet skal informere om dine behov og ønsker for et boliglån.

Herefter vil du modtage lånetilbud fra forskellige banker, som du kan sammenligne. Baseret på dine tilbud, kan du vælge den bank, der kan tilbyde dig på det bedste boliglån, og du kan vælge at gå videre med den bank.

Det er uforpligtende at indhente et tilbud. Det vil sige, at du kan indhente tilbud, og hvis ingen af lånetilbuddene passer til din situation, kan du blot vælge at lade være med at acceptere tilbuddet.

Sammenlign realkreditlån ved at beregne dit lån

Inden du optager et lån, bør du foretage dig research, samt beregne din økonomiske situation. Dette kan du med fordel anvende en online låneberegner til, hvor du har mulighed for at beregne dit ønskede lån.

Her skal du oplyse boligens pris og din egen udbetaling, og herefter kan du udregne lånet. Dermed får du et overblik over de samlede låneomkostninger, din månedlige ydelse og dit låns rente. 

Skriv et svar