Fitness DK

Fitness DK var tidligere den næststørste fitnesskæde i Danmark, kun overgået af Fitness World. De havde afdelinger i hele landet og mere end en femtedel af alle fitnessmedlemmer i Danmark var tilmeldt kæden.

For nyligt har Fitness DK dog ændret navn til SATS. Kæden består stort set af de samme centre, og der lægges vægt på mange af de samme kerneværdier. Det er et glimrende sted at blive medlem, hvis du ønsker gode faciliteter og mange muligheder for holdtræning.

Priser hos SATS / Fitness DK

Blandt de store kæder er SATS en af de dyreste. Priserne er betragteligt højere end hos kæder som Fitness World og Urban Gym. Dog gør SATS sig mere umage med faciliteterne, hvilket er et af argumenterne for at betale mere.

For at blive medlem i ét center, hvor du har fri adgang til træningsområdet, men ikke til holdtræningsgrupper, koster det mellem 249 og 399 kroner. Du kan dog også vælge en anden løsning, hvor du har fri adgang til alle SATS centre i en region og samtidig har adgang til holdtræning. Det koster mellem 399 og 479 kroner. fitness dk

Priserne varierer efter hvilket center, der er tale om, men generelt koster det nogenlunde det samme. Der er også medlemskaber i visse centre, som går helt op til 999 kroner om måneden.

Faciliteter og holdtræning

Du har alle de mest almindelige fitnessfaciliteter til rådighed hos SATS. Alle abonnementer inkluderer adgang til de generelle fitnessområder, og her kan du både træne styrke og kondition. Der er masser af maskiner til rådighed, ligesom der i alle centre er områder med frie vægte.

Faciliteterne kan selvfølgelig stadig variere fra center til center, hvor nogle byder på mere end andre. Men i alle centre finder du alt det basale, så derfor er der glimrende muligheder for at komme i form med et SATS medlemskab.

Der er også mange hold, som du kan tilmelde dig, hvis du ønsker en særlig form for træning. SATS sætter fokus på holdtræning, hvor der blandt andet er hold inden for yoga, cykling, cardio, dans, fleksibilitet, kampsport, styrke og meget mere. Forskellige midler og redskaber tages i brug, og holdene ledes altid af en underviser.

Du kan i øvrigt få personlig træning hos SATS. Det er dyrt, men i mange tilfælde betaler det sig. Nogle vælger at få personlig træning i løbet af de første par uger, for derefter at klare tingene selv. Andre vælger at få løbende vejledning af en personlig træner.

Sådan kommer du i gang

Hvis du vil være medlem af SATS, kan du enten henvende dig personligt i et center, eller skrive dig op på nettet. Når du skriver dig op på SATS’ hjemmeside, kan du bare møde op og hente dit medlemskort i centeret – så er du allerede klar.

Du skal give nogle informationer, når du opretter dig. Blandt andet navn, adresse, telefonnummer og CPR. Hvis du tidligere har været medlem af Fitness DK, kan disse oplysninger hentes automatisk. Ellers er det en proces, der er forholdsvis hurtig. Du kan oprette dig som kunde hos SATS på ganske få minutter. De har som udgangspunkt et oprettelsesgebyr, men ved særlige lejligheder er det muligt at tilmelde sig uden at skulle betale for dette.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fitness DK - SATS
Author Rating
41star1star1star1stargray