Fitness World

Fitness World nærmer sig en halv million danske medlemmer, og med 171 centre rundt omkring i Danmark, er det den største fitnesskæde i landet. Priserne er lave, og det er med til at gøre Fitness World til et attraktivt sted at træne.

Hold og faciliteter hos Fitness World

Hos Fitness World er der fine, men dog ret almene faciliteter. Der er funktionelt udstyr i alle centre, og du finder alt fra vægte til cardiomaskiner.

Fitness World

Kæden henvender sig til almindelige danskere, der gerne vil i form. For de flestes vedkommende er Fitness World et rigtigt fint sted at træne, men for atleter og dybt seriøse fitnessentusiaster vil der måske være enkelte begrænsninger.

Når du er medlem af Fitness World, kan du træne ubegrænset i deres almindelige fitnessafdeling.

De tilbyder dog også holdtræning, som både kan være nyttigt og underholdende at være en del af. Der findes hold inden for cardio, styrke, bike, zumba, yoga, dans og meget mere. Der er rigeligt med hold, så du bør altid kunne finde et hold, der egner sig til dine motionsinteresser.

Fitness World har også ydelser som personlig træning og Bodytracker, hvor du kan tage ekstra initiativ for at sikre dig, at du holder dig i form.

Fitness World priser

Generelt er fitness billigt i Danmark sammenlignet med mange andre lande. Det skyldes blandt andet Fitness World, der har lagt en stor indsats i at trække priserne ned. Det er et af de billigste steder at træne, hvis du leder efter et nyt fitnesscenter.

I 2019 koster det billigste abonnement 179 kroner om måneden. Det er basispakken, hvor du kan træne almindelig fitness i ét center. Udover basisabonnementet er der også pakker som Flex, All og Premium. De dækker lidt mere, men koster derfor også en smule mere. Hvis du desuden vil være en del af holdtræning, kan du købe et udvidet abonnement, som også kan fås inden for kategorierne Basis, Flex, All og Premium. Den billigste holdpakke koster 229 kroner om måneden, mens den dyreste koster 399.

Fitness World tager som udgangspunkt 299 kroner i oprettelse, men de har ofte kampagner, hvor oprettelsen er gratis. Hold øje med dette, for her kan der være gode penge at spare.

Det er altså billigt at træne hos Fitness World, sammenlignet med mange af de øvrige fitnesskæder.

Fitnesscentre i hele landet

Fitness World er et oplagt sted at træne, da de har centre overalt i Danmark. Der er flest i de store byer, men selv i mindre byer er Fitness World veletablerede. Derfor er det ikke overraskende, at de har så mange danske medlemmer.

På grund af de lave priser og de fine træningsmuligheder giver det god mening at se nærmere på Fitness World. Besøg deres hjemmeside for at finde mere information om, hvad de tilbyder. Her kan du i øvrigt også oprette dig som medlem, og derefter skal du bare møde op i nærmeste center for at hente dit medlemskort og komme i gang med at træne.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fitness World priser
Author Rating
41star1star1star1stargray