Hvad koster det at sende pakke med DAO?

Internethandlen boomer og antallet af leverandører, der tilbyder fragt har aldrig været større her til lands. DAO er et af mange firmaer, der hver dag bringer pakker ud til danskerne. Der er mange fordele ved at vælge DAO dels er de meget konkurrencedygtige på fragtpriser og dels tilbyder de meget fleksible fragtløsninger.

I denne artikel kigger vi nærmere på hvad DAO kan tilbyde, hvad det koster at sende en pakke med DAO og hvordan du kan sende pakke med DAO.

Mange leverandører giver billigere pakkefragt

Med den stigende webhandel, er der kommet mange leverandører på markedet for pakkefragt. Det er gode nyheder, både for dig der skal sende en pakke og dig der skal modtage en pakke. Konkurrencen på pakkemarkedet presser nemlig priserne og gør, at det er billigere at fragte pakker fra A til B i Danmark.

På et konkurrencepræget marked, formår DAO at tilbyde et produkt, der både er prismæssigt konkurrencedygtigt med også meget fleksibelt. DAO tilbyder nemlig både at levere pakken direkte til døren hos kunden men også til en af deres mange pakkeshops. DAO har i dag ca. 900 pakkeshops fordelt i hele landet. Vælger du levering direkte til døren, leveres pakken om morgenen. DAO er nemlig også morgendistributør af pakker og aviser. Det betyder at pakken leveres til kunden i tidsrummet mellem kl. 2 og kl. 8.

Kan man sende pakker billigt med DAO?

Det korte svar på dette spørgsmål er ja. DAO er nemlig et af de billigste fragtfirmaer på pakkemarkedet i Danmark. Forsendelsesprisen er selvfølgelig afhængig af hvad du skal have fragtet – hvor stor pakken er og hvor meget den vejer.

Skal du have fragtet en pakke der vejer mellem 5 og 10 kg fra DAO pakkeshop til pakkeshop, kan DAO dog klare opgaven for ca. 59 kr. Fragt af en pakke, der vejer fra 2-5 kg. koster ca. 45 kr. På hjemmesiden Pakke.dk kan du hurtigt få et overblik over hvad det koster at få fragtet din pakke med de forskellige fragtfirmaer, herunder DAO. Det er derfor et rigtig godt sted at starte, når du skal finde den billigste og bedste fragtløsning.

Mange tilfredse kunder

DAO er ikke bare billige, de har også rigtig mange tilfredse kunder. Tager man et kig på hjemmesiden Trustpilot er DAO bedømt som ”fremragende” og langt de fleste brugere giver DAO topkarakter. I anmeldelserne får DAO priser mange rosende ord fra kunderne. DAO bliver blandt andet fremhævet for lynhurtig og effektiv levering samt god service.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Hvad koster DAO
Author Rating
51star1star1star1star1star