fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Australien

Der er ca. 16.000 km mellem Danmark og Australien. Hvis du skal levere en pakke personligt til venner og familie i Australien, skal du derfor ud på en længer rejse. Heldigvis kan du i dag sende pakker til Australien uden at det koster dig en formue og uden modtageren skal vente i ugevis på at modtage pakken. Vi tager her et kig på hvad det koster dig at sende pakker til Australien.

En global tidsalder kalder på globale løsninger Send pakke til australien

Vi lever i en global verden hvor lande handler med hinanden på kryds og tværs. Derfor vokser behovet også for at sende pakker på tværs af kontinenter. Mange af os har desuden venner eller familie som har bosat sig i fjerne lande, nogen sågar på den anden siden af kloden ”Down under” i Australien. Ved højtider som jul eller fødselsdage vil vi gerne glæde venner og familie med en pakke fra Danmark.

Hvem kan fragte din pakke til Australien?

Hvis du skal sende en pakke til Australien er der i dag flere muligheder og du er ikke henvist til kun at bruge det statslige postvæsen. Der er mange globale transportfirmaer på markedet, der sikrer at din pakke når sikkert frem også selvom om du skal sende den til den anden side af kloden.

Det er blandt andet firmaer som: FedEX, UPS, DHL og TNT der kan fragte din pakke fra Danmark til Australien. Selvom der er 16.000 km mellem Danmark og Australien tager det faktisk ikke længere tid at sende en pakke til Australien end det tager at sende et almindeligt brev fra Ringsted til Thisted. Din Pakke kan nemlig leveres på kun 3 dage!

Hvad koster det at sende en pakke 16.000 km?

Der er flere forhold der afgør din fragtpris, når du skal sende en pakke til Australien. For det første handler det selvfølgelig om størrelsen og vægten på pakken. Det koster eksempelvis ikke det samme, at sende en hjemmestrikket sweater, som det gør at fragte et stort maleri til Australien.

Pakke.dk giver dig et overblik over hvad det koster at sende din pakke fra Danmark til Australien. Du skal blot indtaste postnummeret på hvor du vil sende pakken fra og til i henholdsvis Danmark og Australien, vælge størrelsen på din forsendelse og klikke på ”søg”. Nu får du et overblik over de største fragtfirmaer, deres fragtpriser, leveringsdetaljer og varighed. Du kan også se hvordan du skal sende pakken og om den leveres til døren i Australien. Når du har valgt det valgt hvem der skal håndtere din pakke vælger du blot firmaet og følger instruktionerne. Du kan klare det hele på Pakke.dk. Nemmere bliver det ikke.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost Australien
Author Rating
41star1star1star1stargray