fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Canada?

Har du familie, venner eller bekendte i Canada? Så har du sikkert af og til behov for at sende en pakke over Atlanten. Arealmæssigt er Canada et af verdens største lande, det er et land med enorme afstande. Det betyder også, at det kan tage lidt længere tid, hvis du skal sende din pakke til de mest fjerne egne af Canada.   

Der er i dag mange muligheder for, at få fragtet en pakke fra Danmark til Canada og det behøver ikke at ruinere dig, selvom Canada er langt væk. I denne artikel ser vi nærmere på, hvad det koster at sende en pakke til Canada.

Pakker til Canada

Der kan være mange grunde til, at du har behov for at sende en pakke til Canada, måske vil du glæde venner eller familie, der er bosat i Canada med en gave. Det kan også være du har solgt noget over nettet til en canadier. Uanset hvad du skal sende, er der mange fragtfirmaer, der kan klareopgaven for dig.

Priserne varierer dog, så det er altid en god idé at undersøge markedet og finde frem til hvem der kan klare fragtopgaven billigst og hurtigst. Heldigvis kan Pakke.dk hjælpe dig med at få overblikket over hvem der kan levere din pakke hurtigst og billigst. På Pakke.dk finder du ensøgemaskine hvor du kan indtaste pakketypen samt hvor den skal sendes til, så får du et overblik over firmaer og priser.

Prisen bestemmes selvfølgelig af pakkens størrelse og drøjde. Det er derfor vanskeligt at komme med et entydigt bud på hvad detkoster at sende en pakke til Canada. På Pakke.dk finder du dog hurtigt priserne. Det kræver blot nogle få klik på musen. Du kan klare hele proceduren med at sende din pakke til Canada via Pakke.dk og når du har valgt fragtfirma printer du blot en adresselabel ud. Det bliver ikke lettere. Alternative forsendelses muligheder som Postnord og DHL er også mulige…

Vær opmærksom på toldudgifter når du sender pakker til Canada

Hvis du vil sende en pakke til Canada, skal du væreopmærksom på toldreglerne i landet. Canada ligger selvsagt uden for EU. Derforbehandles forsendelsen til Canada også af destinationslandets told- og skattemyndigheder.  Det er er derfor en god idé at sætte dig ind i toldreglerne, så du slipper for ubehagelige overraskelser fra det canadiske toldvæsen.  

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost priser Canada
Author Rating
51star1star1star1star1star