fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til England?

Danmark har i årevis eksporteret smør og dansk bacon til England. De danske fødevarer er lig med høj kvalitet og et hit hos mange engelske forbrugere. Den store handel, der er mellem Danmark og England har skabt stærke bånd på tværs af Nordsøen. Og der handles stadig på levet løs.

Er du erhvervsdrivende eller privatperson og skal have fragtet en pakke til England, er der masser af muligheder – uanset hvad du har behov for at fragte.    

Billig og hurtig fragt til England

Der er mange fragtfirmaer, der tilbyder at sende din pakke billigt over Nordsøen.  Med de mange flyafgange der i dag er mellem Danmark England kan din pakke leveres lynhurtigt. Det gælder særligt hvis du skal sende en pakke til en storby, som eksempelvis London. Det betyder, at du kan sende din pakke i dag og så er den fremme på adressen i London i morgen. Det er naturligvis ikke kun London du kan sende pakker til, men alle hjørner af England.

Hvad koster det?

Hvad koster det så, at sende en pakke til England? Det ers vært at give et entydigt svar på det spørgsmål, da det afhænger af hvad du skal fragte til de britiske øer. Er der tale om en mindre pakke, en flyttekasseeller måske et plakatrør? Eller skal du fragte tungt gods? Som et eksempel kan nævnes, at en pakke fra 1-5 kg ca. koster 250 kr. at sende til England.

Herudover afhænger prisen også af hvilken leverandør du vælger. På Pakke.dk kan du indtaste alle oplysninger og se priser hos de store fragtfirmaer. Derved får du et hurtigt overblik, både over priser og fragtmuligheder. Da England – i hvert fald lidt endnu – er en del af EU skal duikke tænke på ekstra toldafgifter, når du sender varer til England.

Der er dog også mulighed for større forsendelser. Står du for eksempel i en situation hvor du gerne vil bosætte dig i England og skalhave fragtet dine ejendele til din nye bopæl, er dette også en mulighed. Du kannemlig også få sendt både halv- og helpaller til England. Har du behov for at flytte hele dit hjem, er der også mulighed for at få sendt en hel container afsted! 

Hvilke fragtfirmaer kan klare opgaven?

Der er efterhånden mange fragtfirmaer der opererer både på europæisk plan og på globalt plan. Nogle af de største fragtfirmaer, der også kan fragte din pakke til England, er: UPS, FEDEX og DHL. Derved er der flere muligheder for dig at vælge imellem når du skal vælge leverandør!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost England priser
Author Rating
41star1star1star1stargray