fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Færøerne?

Der er tætte relationer mellem Danmark og Færøerne. Færøerne har været en del af det danske rigsfællesskab siden 1814 og der er i dag mange færinger bosat i Danmark.

Mange unge færinger tager til Danmark for at studere og mange finder kærligheden, drømmejobbet eller begge dele, Herefter bosætter de sig ofte permanent i Danmark. Dette er blot med til at styrke relationerne mellem Danmark og Færøerne.

En god måde at holde kontakten ved lige er at huske mærkedagene og sende en pakke til dem man holder af på Færøerne.

Det kan heldigvis sagtens lade sig gøre, da der i dag er flere fragtfirmaer der tilbyder transportere din pakke til den lille øgruppe i Nordatlanten.   

Hvad skal du betale for at få fragtet en pakke til Færøerne?

Prisen for at sende en pakke til Færøerne varierer alt efter hvad det er du skal have sendt. Her spiller vægt og størrelse på pakken en stor rolle i forhold til at lave en beregning af prisen. Derudover betyder det også noget for prislejet om du vil have din pakke leveret med ekspres-levering eller du kan nøjes med økonomiforsendelse. Er du erhvervsdrivende og er det en erhvervspakke du sender, har det også betydning for prisen. Det er således flere forhold, der skal indtænkes når kostprisen på en forsendelse til Færøerne skal beregnes.

På Pakke.dk kan du heldigvis finde den bedste pris med få museklik. Det eneste du skal gøre for at lave en prisberegning, er at indtaste hvor pakken skal sendes fra og til, samt størrelse og vægt på pakken. Så får du et overblik over de fragtvirksomheder der kan sende din pakke til Færøerne samt pris, leveringstid og leveringsmetode. Derved slipper du for selv at skulle researche forskellige fragtfirmaers priser på en masse hjemmesider.

Pakke.dk klarer hele processen helt enkelt

Når du har fundet den leverandør fragtleverandør du ønsker at anvende, indtaster du blot adresseoplysningerne. Printer Labels ud. Og sætter dem på pakken. Så kommer Pakke.dk og henter pakken privat hos dig – når det passer DIG. Så er din pakke ellers klar til at tage turen over Nordatlanten. Hvis du har behov for at sende større forsendelser afsted til Færøerne, som eksempelvis et flyttelæs, kan Pakke.dk også hjælpe dig med at finde en pris på fragt af en container.    

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost Færøerne pris
Author Rating
41star1star1star1stargray