fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Frankrig?

Frankrig er et af de store lande i Europa med en befolkning på omkring 67 mio. indbyggere. Vi danskere kender Frankrig, som en populær feriedestination. Vi kender også Frankrig for den gode rødvin og de mange lækre delikatesser. Derudover er Frankrig et af de lande, som mange forbinder med det europæiske samarbejde.  Rent faktisk er Frankrig et af de lande, der har været med til at grundlægge EU. Det skete da Frankrig i 1951 var med i grundlæggelsen af Kul- og stålunionen, der var forløberen for det europæiske samarbejde.

Har du familie eller venner der er bosat i Frankrig, eller har du som erhvervsdrivende behov for at sende en pakke til Frankrig? Så er det en fordel for dig, at Frankrig er en integreret del af EU. Så behøver du nemlig ikke at tænke på ekstra udgifter til told.

Hurtig levering af pakker til Frankrig

Selvom der er små 1600 km mellem den danske og den franske grænse, kan din pakke være fremme allerede den næste arbejdsdag.

Der er flere firmaer, der sender pakker fra Danmark til Frankrig og flere store internationale fragtfirmaer kan klare opgaven. Også uden at det kommer til at vælte dit budget.

Vil du have et overblik over hvilke muligheder for at sende pakker til Frankrig? Så klik dig ind på pakke.dk.

Start så prissøgningen. Her har du mulighed for at angive hvor du skal sende pakken fra og til. Herefter vil du få et overblik over de firmaer der kan klareopgaven – og hvad det koster.

Hvor meget koster det at sende en pakke til Frankrig?

Der kan være flere forhold, der bestemmer prisen hvis duskal sende en pakke til Frankrig. Det kan dels være forhold som hvor i landet pakken skal sendes til – og om der skal være dør til dør levering.

Det afgørende parameter er dog pakkens størrelse. Der er selvsagt forskel på, om du skal sende en lille pakke eller der er tale om en større forsendelse der skal fragtes på en palle.

På pakke.dk’s prissøgning har du mulighed for at angive dimensioner og vægt på din forsendelse, så du får den skarpeste pris, på forsendelsen til Frankrig.

Som et eksempel koster det ca. 210 kr. at sende en pakke til Frankrig der vejer fra 1 kg til 5 kg.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost Frankrig priser
Author Rating
41star1star1star1stargray