fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Grønland?

Når det fleste hører ordene pakker og Grønland i samme sætning, tænker de sikkert på herren med den røde hue og det store skæg. Det er dog ikke julemandens værksted og pakkedistribution til danske børn, der er emnet for denne artikel. Her skal vi kigge nærmere hvordan du lettest kan sende en pakke til den nordligste del af rigsfællesskabet.

Pakker til Grønland – hvordan?

Grønland adskiller sig fra mange andre lande ved at det eret land med en helt anden infrastruktur end de fleste andre lande. Byerne eller bygderne, som de små samfund kaldes, er nemlig ikke forbundet med noget vejnet.I Grønland foregår transport derfor med fly, hundeslæde eller skib. Disse forhold vanskeliggør og fordyrer derfor også fragt til Grønland. Det gælder særligt hvis du vil sende en pakke med kort leveringsfrist hvor flyfragt er nødvendigt. Har du god tid kan det godt betale sig at vælge en langsommerefragt med skib. Her skal du dog være opmærksom på, at leveringstiden kan tage op til 3 uger. 

Er det dyrt at sende en pakke til Grønland?   

Det overordnede svar på dette spørgsmål må være et ja. Det er nemlig noget dyrere at sende pakker til Grønland, end det er at sende pakker til andre lande. Det skyldes særligt Grønlands infrastruktur, som vi berørte iforrige afsnit. Men der er heller ikke så mange flyafgange mellem Danmark og Grønland, hvilket også er med til at fordyre fragten.

Prisen på at sende en pakke til Grønland afgøres af hvilken type af pakke du skal sende til den store ø i nord. En stor og tung pakke e rnaturligvis dyrere at fragte end en lille og let pakke. Derudover afgøresprisen også af om du har tid til at bruge op på 3 uger på at pakken når frem, eller den skal sendes afsted med fly.

Find den billigste pris på pakke.dk

pakke.dk kan du få et overblik over fragtpriser til Grønland. Det kan du ved hjælp af prisberegneren. Her kan du se hvilke fragtfirmaer, der kan klare fragten af din pakke til Grønland, samt hvad du skal betale for at få fragtet din pakke. Når du har fundet det rette fragtfirma, kan du klare hele processen gennem Pakke.dk. Du skriver adresserne ind og printer fragtlabel ud, som påsættes pakken. Så kommer Pakke.dk og henter din pakke og sender den til julemandens land.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakke post grønland priser
Author Rating
51star1star1star1star1star