fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Kina?

Kina har efterhånden overhalet USA som det land i verden,der har den største andel af verdenshandelen. Der findes efterhånden ikke det produkt der ikke produceres i Kina. Der er efterhånden mange produkter, der har mærkatet ”Made ind China”. Kina er et enormt land og det er det folkerigesteland i verden med en befolkning på næsten 1,4 mia. mennesker.  

Skal du have fragtet en pakke til en af de 1,4 mia. indbyggere i Kina, eller skal du fragte varer eller materialer til en af de mange virksomheder i Kina? Så læs med her, for i denne artikel giver vi dig tips til hvordan du let klarer processen uden du skal bruge timevis på at researche på nettet.

Hvem kan levere din pakke til Kina?

Der er flere virksomheder, der kan klare leveringen af din pakke til ”Det store rige i midten”. Et godt sted at finde den bedste pris er via prisberegneren på Pakke.dk. Du indtaster blot hvor pakken skal sendes fra og til samt postnumre. Når du har indtastet oplysningerne finder prisberegnerende fragtfirmaer der tilbyder fragt til Kina. Blandt de virksomheder, der kan levere din pakke til Kina er UPS, TNT, FEDEX og DHL. Leveringen kan klares fra 2 hverdage.

Hvad koster det at sende en pakke til Beijing   

Hvis du skal sende en lille pakke der vejer fra 1 til 5 kg til Beijing, hovedstaden i Kina, viser prisberegneren at det billigste fragtfirma kan levere din pakke for 680 kr. Der er selvfølgelig mange parametre der afgør fragtprisen på din pakke til Kina. Pakkens størrelse, vægt og den forsendelsesmetode du vælger.

Skal du sende større ting til Kina end blot en almindelig pakke? Ja, så kan dette også sagtens lade sig gøre. Eksempelvis en palle med gods på op til 300 kg, er dette også en mulighed, det koster 6070 kr. at send een palle til Kina. 

Skal du sende en pakke til Kina?

Hvis du skal have sendt en pakke til Kina og vil slippe forbøvlet med selv at finde et fragtfirma med den rigtige pris, kan du lade Pakke.dk klare det hele for dig. På Pakke.dk kan du nemlig finde den billigste fragtfirma via prisberegneren på siden. Når du har valgt leverandøren, kan du gennem Pakke.dk udskrive pakkelabel som sættes på pakken. Herefter klarer Pakke.dk afhentningen af din pakke hos dig samt forsendelsen via det valgte fragtfirma.Når du sender en pakke til Kina, skal du blot være opmærksom på de toldregler, der gælder i Kina.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost Kina priser
Author Rating
51star1star1star1star1star