fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Norge?

Skal du sende en pakke til vort broderland mod Nord? Så kan du her læse hvordan du finder den billigste fragtpris på din forsendelse.

Norge ligner på mange måder Danmark og sprogligt ligger vi heller ikke langt fra vores naboer i Nord. Netop derfor anser mange webshops også det norske marked, som et oplagt marked at gå ind i. Geografien i Norge er dog markant anderledes end i Danmark og afstandene er store. Faktisk er de længere fra den ene ende af Norge til den anden, end der er fra København til Rom. Infrastrukturen i det lange land mod nord er dog meget udbygget, derved er der ingen problemer i at levere pakker til selv de fjerneste egne af Norge.

Den største forskel på at levere pakker til Norge og andre lande tæt på os, er dog ikke afstandene. Norge er nemlig ikke er en del af EU.Der er derfor nogle forhold, du skal være opmærksom på når du sender pakker til Norge. Det gælder uanset om du sender din pakke som forretningsdrivende eller privatperson.

Hvad betyder det, at Norge ikke er en del af EU?

Det at Norge ikke er en del af EU betyder, at der her gælder nogle særlige toldregler. Når du sender din pakke, skal du derfor væreopmærksom på disse regler. Reglerne handler blandt andet om tolddokumenter, som skal udfyldes og vedlægges din forsendelse. Vælger du at sende din pakke viatjenesten pakke.dk, er hele proceduren sat i system, så du guides igennemprocessen og slipper for selv at skulle sætte dig ind i alle reglerne. Derfor er det en stor fordel. at anvende denne tjeneste når du skal sende din pakketil Norge. Det gælder uanset om du er erhvervsdrivende eller skal sende pakken privat.  

Hvilke fragtpriser er der for pakker til Norge?

Fragtprisen på din pakke til Norge er selvsagt afhængig af hvad du skal sende til Norge, en blød sweater er naturligvis billige at sende end et par tunge støvler. Skal du sende en pakke der vejer mellem 1 og 5 kg,koster det ca. 250 kr. Leveringstiden kan klares fra 1-3 dage.  Anvender du Pakke.dk er det nemt at finde den bedste pris og den hurtigste levering. Du slipper ovenikøbet for turen ned til pakkeshoppen, Pakke.dk hente nemlig din pakke hos dig lige når det passer dig.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Send pakke til Norge PRIS
Author Rating
51star1star1star1star1star