fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Spanien?

Spanien er ligesom Danmark en integreret del af EU og EU’s indre marked. Derved er der heller ikke nogen besværlige toldregler du skal tænke på når du skal sende din pakke til det solrige sydeuropæiske lande. Der er således relativt enkelt og lige til at sende en pakke til Spanien. Vi kigger her på hvordan du sender din pakke til Spanien og finder den bedste pris på fragten.

Pakkeforsendelser til Spanien

Vi danskere har altid holdt af Spanien og ikke mindst at holde ferie i Spanien. Sangria, sol, grisefester og dejlig rødvin er nogle af de ting, som mange danskere forbinder med Spanien. For nogle danskere er kærligheden til Spanien så stor, at de har valgt at bosætte sig i det solrigeland. På den spanske solkyst er der en hel koloni af danskere, der har slået sig ned.

Hvis du ønsker at sende en pakke til Spanien kan du gøre detuden større forhindringer. Selvom Spanien ligger langt fra Danmark og er et stort land, er det også et land med en god infrastruktur og mangeflyforbindelser. GLS, UPS og TNT er nogle af de firmaer, der varetager fragten til Spanien.

Kan man sende pakker billigt til Spanien?

Der er forskel på pakker og det har betydning hvad det er du skal sende. Tager vi et eksempel med en pakke der leveres med ekspreslevering til Spanien og har en vægt på 1-5 kg, kan denne pakke leveres for ca. 540 kr. Kan du leve med længere leveringstid, kan du sende pakken billigere.  Anvender du siden Pakke.dk kan du hurtigt danne dig et overblik over hvem der kan levere din pakke og hvad det koster at sende pakken til Spanien. Du får også et overblik over hvor lang tid det tager,at fragte din pakke til solkysten – eller hvor den ellers skal hen i Spanien.

Sådan fungerer Pakke.dk

På Pakke.dk finder du priser og leverandører på din forsendelse til Spanien. Når du har fundet det firma, der skal levere din pakke, kan du udskrive en pakkelabel som du kan sætte på din pakke. Du skalikke døje med selv at indlevere pakken i en pakkeshop, Pakke.dk afhenter nemlig din pakke hos dig og klarer herefter resten af leveringen til det fragtfirma du har valgt. Lettere bliver det ganske enkelt ikke, at sende en pakke til Spanien.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost Spanien priser
Author Rating
51star1star1star1star1star