fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Sverige?

Der er mange danske webshops, der har etableret sig på detSvenske marked. Der er er enkelt at sende pakker ”Hinsidan” da Sverige er en del af EU ligesom Danmark. Derved er der ikke nogen specielle toldregler, du skal tage med i regnestykket inden du sender pakker til Sverige. 

Billige pakker til Sverige

Svenskerne er vort broderfolk og der er masser af godeforbindelser mellem Sverige og Danmark. Mange danskere har endog bosat sig idet sydlige Sverige og pendler hver dag til København via Øresundsbroen. Den korte afstand mellem Danmark og Sverige og de gode trafikforbindelser betyderogså, at pakker kan sendes til Sverige med kort leveringstid. Ofte er leveringen ligeså hurtig, som den er, hvis du sender en pakke indenfor Danmarks grænser. Infrastrukturen i Sverige er helt i top og fuldt udbygget ligesom i Danmark. Derfor betyder de større afstande, som der er i Sverige heller ikke så meget.

Der er mange fragtselskaber, der kan hjælpe dig med at levere din pakke. Nogle af de firmaer, der sender pakker fra Danmark til Sverige er: Bring, Post Nord, UPS, GLS og TNT. Der er derfor masser af konkurrence på markedet, hvilket er til gavn for dig, der skal sende en pakke,da det også betyder, at der konkurreres på fragtpriserne.  

Hvad koster det at sende en pakke fra Danmark til Sverige?

Prisen på at sende en pakke til Sverige varierer meget og er afhængig af flere parametre såsom: Pakkens vægt, pakkens størrelse og leveringstiden. Et priseksempel viser dog, at cirkaprisen på at sende en pakke på 1-5 kg fra Danmark til Sverige er 210 kr. Du er dog ikke bundet af at sendemindre pakker til Sverige. Har du behov for at fragte store forsendelser til Sverige, kan du sende en hel palle med en vægt op til 300 kg for ca. 1000 kr. Pakke.dk hjælper dig med forsendelsen, uanset om det er en lille eller stor forsendelse du skal have fragtet til Sverige.  

På Pakke.dk kan du lave en prissøgning hvor du blot indtaster hvor du skal sende din pakke fra og til. Pakke.dk undersøger herefter lynhurtigt priserne hos en stor del af de fragtfirmaer, der tilbyder at sende pakker til Sverige og lynhurtigt får du et overblik over priserne. Når du har valgt den rette leverandør, udskriver du blot en fragtlabel til din pakke og så kommer Pakke.dk og henter den og sørger for at pakken leveres til den rette adresse i Sverige.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost Sverige
Author Rating
41star1star1star1stargray