fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til Tyskland

Tyskland er et af de lande, som vi Danmark handler allermest med. Handlen omfatter ikke kun billige dåseøl og nutella fra grænsebutikkerne. Tyskland er nemlig Danmarks største eksportmarked. Er du erhvervsdrivende og sælger du varer til Tyskland fra en webshop eller har du blot behov for at sende en pakke syd for grænsen, så læs med her – i denne artikel giver vi dig nemlig gode råd til hvordan du hurtigst og billigst sender din pakke til Tyskland.

Hvordan sender du pakker til Tyskland?

Næsten alle danskere har på et eller andet tidspunkt besøgt vores naboland mod syd. Tyskland er et moderne land med en rigtig god infrastruktur og et udbygget vejnet. De fleste danskere kender det tyske vejnet særdeles godt og har prøvet at drøne ned af autobahnen i Tyskland. Den gode infrastruktur og de gode trafikforbindelser mellem Danmark og Tyskland gør, at din pakke er hurtigt fremme når du sender den til Tyskland. Leveringen tager ofte kun nogle få dage og det er dermed, stort set, ligeså hurtigt at sende en pakke til Tyskland, som det er at sende en pakke i Danmark.

Hvis du skal finde den bedste pris på pakkeposten til Tyskland, er Pakke.dk et godt sted at starte. På Pakke.dk har du mulighed for at finde priser fra mange fragtfirmaer og du kan bestille fragten direkte på hjemmesiden.  Når du har bestilt fragten henter Pakke.dk din pakke hjemme hos dig. Nogle af de firmaer der kan levere din pakke til Tyskland er: UPS, DHL, GLS, Postnord og TNT.

send pakke til Tyskland priser                                                                                    

Da Tyskland er en del af EU og det indre marked, er der ikke pålagt ekstra toldafgifter når du skal sende en pakke til Tyskland. Når du har betalt fragten hos pakke.dk, kommer der således ikke ubehagelige overraskelser i form af ekstraregninger og følgeudgifter.

Hvad skal du betale for at sende din pakke til Tyskland?

Priserne for at sende en pakke til Tyskland varierer alt efter hvad det er du skal sende. En stor tung pakke er dyrere at fragte end en lille let pakke. Som et eksempel, koster en standard pakke, der vejer fra 1 til 5 kg ca. 210 kr. at sende til Tyskland. Skal du sende en tung pakke, der vejer mellem 10 og 20 kg er det ikke så meget dyrere. Her skal du regne med at prisen sniger sig op på 300 kr. Det er altså ikke specielt dyrt at fragte pakker til Tyskland, heller ikke hvis du har behov for at fragte tunge pakker.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakkepost Tyskland
Author Rating
51star1star1star1star1star