fbpx

Hvad koster det at sende en pakke til USA?

Har du behov for at sende en pakke til USA? Så bør du læse denne artikel, for her giver vi dig et uvurderligt tip til, hvordan du finder den billigste og hurtigste fragtløsning.

Hvad koster det at sende pakke til USA

Internettet har gjort det enklere og billigere at kommunikere over kontinenter. Vi behøver ikke længere sende fysiske brev, hvis vi skal i kontakt med slægtninge eller venner på den anden side af kloden. Det er også slut med at betale skyhøje minutpriser for en telefonsamtale.

Nogle gange har vi dog stadig behov for at sende en fysisk pakke til et andet kontinent. Måske er det julegaven, der skal sendes til onklen i USA, eller måske har du solgt et produkt over EBay til en amerikaner og har nu behov for at få fragtet pakken over Atlanten til USA. Det kan også være du skal fragte nogle varer til en amerikansk forretningsforbindelse.

Uanset hvad du skal sende til USA, kan det dog være en god idé at tjekke toldreglerne. Nogle forsendelser vil blive pålagt told og afgifter, fordi USA er et land uden for EU. Det er derfor en god ide at tjekke reglerne, så du slipper for irriterende ekstraregninger, du ikke var forberedt på.

Hvem kan sende din pakke til USA?

Der findes efterhånden mange fragtfirmaer, der er er verdensomspændende og derved ganske enkelt kan fragte din pakke til de forenede stater. Nogle af de største virksomheder på markedet er FedEX, UPS, DHL og TNT. Postnord og GLS tyder også, dog langsommere forsendelses-muligheder. Det er alle virksomheder, som kan håndtere pakkepost fra Danmark til USA. Det er dog noget besværligt, hvis du skal i gang med at fremsøge fragtpriserne manuelt på hvert enkelt firmas hjemmeside.  Heldigvis er der en genvej, der gør alting nemmere – Pakke.dk

Så nemt er det at finde ud af, hvad det koster at sende en pakke til USA

Pakkerdk er en dansk webportal, der giver dig mulighed for at finde fragtpriser på alle slags forsendelser – også forsendelser til USA. Siden fungerer som en slags søgemaskine, hvor du taster dit postnummer og modtagerens amerikanske postnummer ind.

Prisen på for at sende en pakke til USA afhænger selvfølgelig af, hvad du skal sende. Derfor skal du også vælge størrelse og vægt på din forsendelse. Derefter trykker du på knappen ”find din pris”. Søgemaskinen returnerer nu et overblik over hvilket af de største fragtfirmaer, der kan klare fragtopgaven billigst og hurtigst. Her kan du også se, om der leveres fra dør til dør samt leveringstider. Du får kort fortalt det totale overblik, og herfra kan du nu vælge det fragtfirma, der er er billigst, og som matcher dit behov.

Til sidst udskriver du din pakkelabel direkte via pakke.dk!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Send pakke til USA
Author Rating
51star1star1star1star1star