Hvad koster det at sende med Danske Fragtmænd?

Danske Fragtmænd er gode til at håndtere store forsendelser, og de leverer altid hurtigt. Forsendelser er forsikrede, når du sender med Danske Fragtmænd, og alle forsendelser leveres til døren hos modtageren.

Derfor er det et populært distributionsselskab at sende med. Danske Fragtmænd bruges især blandt virksomheder, men de har også ydelser for privatpersoner, som har brug for at sende pakker eller paller.

Fragtpriser hos Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd tilbyder levering af gods til privatadresser, samt forsendelser til alle erhvervsadresser på brofaste øer i Danmark.

Den specifikke fragtpris hos Danske Fragtmænd afhænger af afhenting og leveringssted. Det kan altså variere en del. Pakkens vægt har også indflydelse, om end i mindre grad end hos andre selskaber, da Danske Fragtmænd er vant til at håndtere store og tunge forsendelser.Danske Fragtmænd

De eneste priser, der generelt forbliver de samme, er tillægsydelserne. Levering til privatadresse har fx en pris på 50 kroner ekskl. moms, og der er også fast pris på ting som indbæring, håndtering af langgods, forgæves aflevering og mere.

Generelt kan du forvente, at det koster et par hundrede kroner for små forsendelser. For store forsendelser er priserne naturligvis højere.

Den bedste måde at komme frem til en specifik pris er ved at benytte en beregner på nettet. Pakke.dk har en beregner, der giver dig en god idé om, hvad det koster at sende med Danske Fragtmænd. Her kan du i øvrigt booke din bestilling hjemmefra.

Sende paller med Danske Fragtmænd

Priserne for at sende paller afhænger igen af, hvor forsendelsen skal hen. Priserne starter ved 399 kroner, men går også en del højere op. Det afhænger for eksempel af, om pallerne skal mod øst eller vest. Du får igen den helt præcise pris ved at taste dine oplysninger ind i en beregner. Danske Fragtmænd har dog også en prisoversigt på deres egen hjemmeside, når du taster dit postnummer ind.

Når det gælder paller og ikke bare pakker, er afhentning og omdeling altid inkluderet.

Leveringstid og andre forhold

Danske Fragtmænd leverer typisk inden for 1-2 hverdage. Det er altså et af de hurtigste leveringsselskaber i Danmark, og du kan indimellem forvente, at en pakke afleveres samme dag som den er blevet afsendt.

Der er et par andre regler, som er værd at være opmærksom på. For pakker under 20 kg er det vigtigt, at forsendelsen kan læsses af en enkelt mand. Forsendelser over 20 kg skal ligge på en palle. Danske Fragtmænd har nogle regler inden for mål og dimensioner, som du kan læse flere detaljer om på deres hjemmeside. Som udgangspunkt må en forsendelse maksimalt have en højde på 220 centimeter og en vægt på max. 600 kg.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Danske Fragtmænd
Author Rating
51star1star1star1star1star