Hvad koster det at sende pakke med GLS

GLS har længe været blandt de billigste pakkeselskaber i Danmark. De tilbyder et hav af ydelser og er ofte billigere end konkurrenterne. Derfor er der mange, der vælger at sende med GLS – både når det gælder privatforsendelser og erhvervsforsendelser. GLS har også udmærkede priser på fragt til andre lande, som fx til Sverige og Tyskland.

Priser hos GLS

Når du vil sende en pakke med GLS, kan du gøre det ret billigt. Det afhænger selvfølgelig af forskellige forhold, hvor den vigtigste faktor er pakkens vægt. GLS pris

For indenrigsforsendelser under 2 kg koster det kun 45 kroner ekskl. moms, når du sender med GLS. Her er der tale om levering fra GLS pakkeshop til pakkeshop, så forsendelsen skal altså afleveres af afsenderen og hentes af modtageren.

Priserne stiger gradvist i takt med vægten. Hvis du vil sende en pakke, der vejer lige i underkanten af 10 kg, stiger prisen til 83 kroner ekskl. moms.

For en lidt højere pris er det muligt at sende en pakke direkte til døren hos modtageren.

Leveringstiden er 1-2 hverdage for alle danske forsendelser med GLS. Du kan booke pakkelabel hjemmefra, hvis du vil spare en smule besvær. På den måde er du også sikret en god pris.

Billigt i forhold til andre selskaber

Der er efterhånden kommet mange selskaber ind på det danske pakkemarked, og derfor er der høj konkurrence iblandt dem. GLS er dog fortsat et af de absolut billigste selskaber at sende med. Kun DAO og Bring kan konkurrere med GLS, når det gælder priserne. De fleste andre selskaber har højere priser.

Derfor er GLS’ popularitet på ingen måde overraskende. Deres priser er blandt de bedste, og da leveringstiden samtidig er hurtig, får man intet at klage over.

Mange virksomheder benytter også GLS. Når du handler ind på nettet, vil du ofte opleve, at webshoppen samarbejder med GLS, og at det netop er dem, der leverer din pakke.

Sende pakker til udlandet med GLS

GLS har mange internationale aktiviteter. Derfor er det aldrig noget problem at sende pakker til udlandet. Du kan for eksempel sende en leverance til Sverige eller Tyskland, hvor leveringstiden sjældent er ret meget længere, end den er ved danske forsendelser.

Hvis du vil sende en pakke sydpå til Tyskland, starter priserne ved 154 ekskl. moms. Pakken vil typisk være fremme inden for 1-2 hverdage. Forsendelser til Sverige starter ved 172 kroner og tager mellem 1-3 hverdage at håndtere.

Du kan også benytte GLS, hvis du vil sende til andre lande, om end priserne vil være en smule højere og leveringstiden lidt længere.

GLS er dog stadig blandt de mest prisvenlige distributionsselskaber på markedet, og det er noget, som mange kunder sætter stor pris på.

Summary
Review Date
Reviewed Item
GLS priser
Author Rating
51star1star1star1star1star