Hvad koster det at sende pakke med PostNord?

PostNord er stadig det førende selskab, når det kommer til breve og pakker i Danmark. De har en solid infrastruktur, hvilket gør det nemt at sende pakker – og det er faktisk også ret billigt. PostNord er godt nok blevet overgået af selskaber som GLS og DAO på priserne, men de er ikke langt fra, og for små pakker starter priserne lavt.

Pris for at sende med PostNord

Hvis du vil sende en pakke med PostNord, starter priserne ved 42 kroner ekskl. moms. Det gælder for forsendelser under et kilo, som skal til en anden dansk adresse. Priserne stiger, hvis vægten stiger – og hvis du for eksempel skal sende en pakke på 10 kilo eller mere, vil priserne starte ved 65 kroner.  Hvad koster det at sende pakke med Postnord

I de fleste tilfælde skal du selv aflevere pakken i den nærmeste postbutik eller pakkeboks. Det er op til dig som afsender, om pakken skal sendes hen til en bestemt postbutik, hvilket er billigst, eller om den skal direkte hen til modtageren, hvilket er lidt dyrere.

Find din præcise PostNord pris

Prisen for at sende med PostNord varierer altså efter forskellige forhold. For at få en klar og tydelig pris er du nødt til at tage udgangspunkt i din egen pakke og de ønskede forhold.

Den bedste måde at komme frem til en pris er ved at benytte en beregner på nettet. Her kan du taste generelle pakkeinformationer ind og få en pris fra PostNord – og eventuelt også fra andre pakkeselskaber. Benyt eksempelvis beregneren på Pakke.dk, hvor det også er muligt at købe pakkelabel, hvis prisen passer dig.

Billigt, men ikke billigst

PostNord har udmærkede priser, og det er generelt billigt at sende pakker med dem. Men der er mange selskaber på det danske marked, så der er også fine alternative muligheder.

Bring, DAO og GLS har alle billigere priser – især på de lette pakker, hvor priserne starter en smule lavere. Dog er PostNord stadig et foretrukket valg blandt mange danskere. En af de største grunde er den infrastruktur, som PostNord har på plads, med mange pakkeshops og pakkebokse overalt i landet. Så trods det faktum, at PostNord ikke altid er billigst, er det stadig et af de selskaber, som flest vælger at benytte til forsendelser. Det gælder i øvrigt både for privatpersoner og virksomheder.

Send også breve med PostNord

PostNord skiller sig ud fra mængden på mange måder. Det er stadig det største selskab i Danmark, når det kommer til forsendelse af breve og pakker, og derfor finder du også særlige ydelser, som de andre distributionsselskaber ikke har til rådighed.

Når det kommer til almindelige breve, er det stadig PostNord, der sidder på markedet. Hvis du også har brug for at sende breve, giver det rigtig god mening at benytte PostNord til porto. Her starter priserne ved 8 kroner per brev, men afhænger igen af vægt og forsendelsestype.

Men i dagens Danmark er det selvfølgelig pakkerne, der er størst fokus på. Vi modtager flere pakker end nogensinde før, og her er PostNord et oplagt valg, hvis du ønsker fine priser, hurtig levering og nem pakkeindlevering.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Postnord Priser
Author Rating
51star1star1star1star1star