fbpx

Hvad koster Dplay

Dplay er en populær løsning, hvis du ønsker at streame serier, reality og dokumentarer fra computeren. Der er et stort udvalg, idet du finder programmer fra tv-kanaler som Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel og mange flere. Dplay producerer desuden indhold, som kun kan ses igennem et abonnement hos dem. Som bonus er der også mulighed for at se en helt masse sport – hvis ellers du vælger den rette pakke.

 

Priser hos Dplay

Dplay har 3 forskellige pakker, som du frit kan vælge imellem.

Den første er Dplay Free. Den er 100% gratis, hvilket er super attraktivt. Med denne pakke kan du se Dplays egne programmer, dog med reklamer. Blandt disse programmer er der blandt andet De Unge Mødre, 5. Halvleg, samt lidt flere.

For 99 kroner om måneden kan du købe Dplay Premium. Det er helt uden reklamer, og du kan se programmer fra Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, Animal Planet, TLD og ID. Kanal 4 og Kanal 5 kan i øvrigt streames live. Udover at se selve programmerne, får du også adgang til snigpræmierer af visse programmer.

Den tredje (og dyreste) pakke er sportspakken. Alt fra Dplay Premium er inkluderet, men ovenikøbet får du Eurosport, samt alt det sportsindhold der er på Kanal 5, 6’eren og Canal 9. Dette abonnement koster 179 kroner månedligt, men det er dog en lav pris sammenlignet med en service som Viaplay, der også har sport og serier.

Så hvad koster Dplay? Ja, du bestemmer næsten selv. Snup det gratis abonnement, hvis du ikke har noget problem med reklamer. Hvis du gerne vil have ekstra indhold og slippe for reklamerne, så vælg Premium-pakken. Oghvis du er sportsnørd, så snup sportspakken for 179.

Dplay pris

Hvad kan man se på Dplay?

Først og fremmest kan du se masser af serier. Dplay er proppet med populære tv-serier, både fra Danmark og udlandet. Blandt disse serier er der alt fra komedie til drama og action.

Dplay og de tilhørerne kanaler er selvfølgelig ret kendte for deres realityprogrammer. De programmer er også til stede, når du tegner et online abonnement. Du kan se en masse nyt reality fra Danmark. Indholdet er kæmpe stort, så der vil gå lang tid, inden du er igennem det hele.

Takket være Discovery og Animal Planet er der også masser af dokumentarer oppe på Dplay. Både klassiske dokumentarer, men også mere moderne reality-prægede dokumentarserier.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Dplay
Author Rating
51star1star1star1star1star