Hvad koster en implantatbehandling?

Tandimplanter er på kort tid blevet en populær løsning på mange problemer. Det kan være det perfekte valg uanset om det er grundet dårlige tænder eller blot fordi du ønsker nye og pænere tænder. Det kan dog nogle gange virke uoverskueligt og svært at skulle træffe sådanne valg om eksempelvis tandimplantater, da det er valg, der gerne skal kunne vare ved langt ud i fremtiden. For at få et bedre overblik over, hvad tandimplantater er samt hvor meget det koster, kan du læse med videre. 

Står du i en situation, der gør, at du skal tage beslutningen om hvorvidt du gerne vil have tandimplantater, vil det i langt de fleste tilfælde være en god ide at få et lidt bedre indblik i, hvad det er samt hvor maget det koster. Priserne varierer fra sted til sted, og det kan til tider være svært at gennemskue den overordnede pris for dine nye implantater. Ønsker du yderligere og mere præcis information så læs mere om tandimplantater og priser her

Hvad er et tandimplantat? 

Et tandimplantat er en kunstig metalrod, der fastgøres og indsættes i kæbebenet, hvor en naturlig tand mangler. Man kan herefter ovenpå implantatet få anbragt enten en enkelt krone, en bro eller proteser. Dette kommer dog an på hvor mange tænder der skal erstattes. Implantater har en skrue, der er fremstillet af titanium. Da titanium har den egenskab at kunne indgå en fysisk/kemisk forbindelse med levende knoglevæv, vil det kunne vokse sammen med knoglen for derefter at blive låst fast. Altså er titanium perfekt tilegnet til at blive brugt ved tandimplantater. 

Derfor skal du overveje en implantatbehandling 

Hvis man har mistet en, flere eller stor set alle tænder vil der i mange tilfælde opstå et naturligt ønske om at få nye og ensartede kunstige tænder. Fordelen ved lige netop tandimplantater er, at det stort set aldrig involverer de andre sunde tænder i modsætning til eksempelvis en klassisk broerstatning. Her kræver det en beslibning af tænderne, der ligger vedsiden af. 

Det er forståeligt, at man ikke altid ønsker udtagelige tænder som eksempelvis et gebis. Tandimplantater er en god løsning på dette ønske. En implantatbehandling er en god mulighed at have, hvis man ønsker fastsiddende tænder, der kan bruges til både at tygge og tale med. Herudover ser de fastsiddende erstatninger også både naturlige og ægte ud samtidig med, at de kan bruges som normale tænder. Disse implantater er nemlig fastforankrede i kæbebenet. 

Skriv et svar