Hvad koster en ny mobiltelefon?

Mobiltelefoner fås i mange udgaver. De varierer i alt fra mærke til design og styresystem – og de varierer også i priser. Her får du et overblik over priser på mobiltelefoner. Vi ser både nærmere på de billigste modeller og de mest populære smartphones.

De billigste mobiler på markedet

Det er muligt at få nye mobiltelefoner helt ned til 1.000 kroner. Endda smartphones der kører med kendte styresystemer. Xiaomi er en kinesisk producent af mobiltelefoner der især specialiserer sig i billige modeller. Men også mere udbredte valg som for eksempel Huawei har billige smartphones til rådighed. Der er også ældre modeller fra de helt store mærker: Samsung har varianter på markedet helt ned til 2.000 kroner. Det samme gælder hos Apple, hvor iPhone SE fx kan fås til denne pris.

Opsummeringen er at der er mange lækre smartphones på markedet som stadig er billige. Dermed er det nemt at finde et godt produkt, selv hvis budgettet er lille.

Priser på populære smartphones

Nye mobiler vil altid være de der får mest opmærksomhed. Og det er oftest de mest sælgende. Gode eksempler er de nyeste smartphones fra henholdsvis Apple og Samsung. Det er de mest kendte og innovative mærker inden for moderne mobiltelefoner. Deres nyeste modeller koster som regel mindst 5.000 kroner.

Apples nyeste iPhone X har priser, der på deres officielle hjemmeside står til 8.899 kroner. De kan fås i flere varianter og priserne kan sågar være endnu højere. Til gengæld for prisen får du en mobiltelefon med den nyeste teknologi. Det er noget, som tiltrækker mange.

Hvad koster en brugt mobiltelefon?

Brugte mobiltelefoner kan fås til billigere penge end nye. Men hvad koster en mobiltelefon hvis den er brugt? Det afhænger meget af, hvem der sælger den. Men de vil naturligvis altid være billigere end nye smartphones.

Om det er værd at købe brugte smartphones er selvfølgelig en personlig sag. Der er både argumenter for og imod. Prisen er det bedste pro-argument, for den kan ofte blive halveret. Selv iPhones og Samsung-modeller kan nogle gange købes i rigtig god stand til billige penge. Og da mobilerne rent grundlæggende kan nulstilles, gør det ikke nogen forskel hvad der tidligere har været på dem.

Brugte mobiler er nemme at skaffe: Der er mange, der sælger dem. Mange købere har faktisk en strategi der hedder at købe de nyeste og bedste modeller hver gang de kommer – måske én eller to gange om året. De gamle mobiler kan således sælges, og det gør udgifterne mindre ved at være med på moden. Der er flere gode hjemmesider, hvor du kan købe billige brugte mobiltelefoner.

Vælg et styresystem du kan lide

En utroligt vigtig faktor ved at købe ny mobil er styresystemet. Det er altid bedst at bruge en mobil med et styresystem, som du kan lide at bruge.

Apple benytter iOS på deres iPhones. Den store konkurrent er Android, som benyttes af størstedelen af det resterende marked. Samsung og Huaweis telefoner er eksempelvis udstyret med Android. Begge systemer er funktionelle, gode og lette at bruge. Dermed er det egentlig bare en personlig præference om du foretrækker den ene over den anden. Siden du formentligt kommer til at bruge din mobiltelefon hver dag er det dog vigtigt at finde den rette. Held og lykke!

Det behøver nemlig ikke at være dyrt.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Mobiltelefon priser
Author Rating
51star1star1star1star1star