Hvad koster en ordentlig biopejs?

I en verden hvor der er et højt fokus på klima og miljø, der er den miljøvenlige boligindretning kommet i fokus. Vi bærer alle et ansvar for naturens ve og vel, også når det kommer til vores indretning. Og det er her at blandt andet biopejse er kommet i spil, da deres CO2-udledning er minimal uden at man skal gå på kompromis med æstetikken eller hyggen.

Men hvad koster en ordentlig biopejs egentlig? Og hvordan integrerer man den i sit hjem?

Forskellige prisklasser giver forskellige biopejse

Går man med overvejelser omkring at købe en smart og moderne biopejs, så er det ingen hemmelighed at det er godt at have lidt kendskab til pris og kvalitet. Men at bestemme hvad en ordentlig biopejs koster kan være svært, da prisen afhænger af en bred vifte af faktorer

Hos Bio-pejs.dk har de biopejse fra knap 30.000 kroner og helt ned til 2.000 kroner. Det er et enormt spænd, hvilket gør det svært at sige hvad en ordentlig biopejs egentlig koster.

Hvilken biopejs man skal vælge til sit eget hjem afhænger af mange ting, deriblandt ens egne æstetiske præferencer, formålet med pejsen såvel som størrelsen på ens hjem.

Pejsene kan nemlig fås i forskellige varianter såsom indbygget biopejs, hængende biopejs eller fritstående biopejs. Har man ikke mange kvadratmeter at gøre med, så kan det være at en stor indbygget biopejs ikke lige er sagen, og at man derimod skal vælge en mindre fritstående pejs.

Det miljørigtige hjem; med biopejs og genbrugsmøbler

Biopejsen er flot at se på, og kan skabe den betagende følelse af åben ild uden at man skal bruge oceaner af brænde for at skabe denne unikke fornemmelse. Netop derfor er biopejsen et godt valg for den miljøbevidste borger.

Det som vi tidligere anså for almindelige ting i boligindretningen er i dag ikke altid lige miljøvenligt.

Det kan være en god idé at genoverveje sine standarder, og måske puste nyt liv i indretningen med genbrugsmøbler, bæredygtige materialer og eventuelt miljøvenlige varmekilder.

Bæredygtighed er et buzz-ord i disse dage, og her refereres der ganske enkelt til en måde hvorpå man kan producere ting og begå sig i samfundet uden at man tilfører unødig belastning til omgivelserne og naturen. Og det er især bæredygtigheden som man bør tænke ind i sin indretning, hvilket blandt andet biopejsen og de brugte møbler er gode eksempler på. Her er der nemlig tale om ting som kan bruges i et slags loop uden at man konstant skal bruge ny energi for at holde dem kørende.

Skriv et svar