Hvad koster Netflix [2023] ?

Netflix er den mest populære streamingtjeneste i verden. Der er et kæmpe udvalg af film og serier, hvilket gør det til en særdeles brugbar tjeneste, som samtidig er ret prisvenlig.

Med Netflix kan du altså se hvad du vil, når du vil. Det kan både gøres fra computeren, fra et smart-TV, fra en mobil platform, og igennem flere andre enheder.

Men hvad koster Netflix? Læs med her for at få svaret.

Pris for Netflix abonnement

I 2023 har Netflix 3 forskellige pakker:

BASIS STANDARDPREMIUM
DKK 79,-DKK 109,-DKK 149,-

Basisabonnementet koster 79 kroner om måneden. Standardpakken koster 99 kroner, og premium er den dyreste løsning med en pris på 149 kroner.

Hvilken pakke er bedst at vælge?

Hver pakke dækker over noget forskelligt. Du kan dog se det samme indhold, uanset hvilken pakke du vælger. Forskellen lægger altså i kvaliteten og i antallet af enheder, der kan benyttes i abonnementet.

Basis giver dig mulighed for at se alle film og serier i SD (standard definition). Dog kun på én enhed af gangen.

Standard lader dig se Netflix på to enheder af gangen. Du kan downloade indhold til to mobile enheder. De fleste film og serier vil fortsat være i SD, men udvalgte programmer kan ses i HD.

Premium kan ses fra fire enheder. Du kan se film og serier i HD eller UHD, når det er tilgængeligt. Indhold kan downloades til hele fire mobile enheder.

netflix priser

Hvis du simpelthen bare ønsker at se Netflix, men ikke har enorme krav til kvaliteten, anbefaler vi at du bare køber basisabonnementet, da det er billigst.

Men hvis kvaliteten betyder meget for dig, og hvis du eventuelt skal dele dit Netflix-abonnement med andre, så vælg premium-løsningen. På den måde får du den højeste kvalitet, og Netflix-kontoen kan være aktiv på fire forskellige enheder af gangen.

Netflix er dyrest i Danmark

Netflix priser varierer rundt omkring i verden. Desværre er Danmark det land, hvor abonnementet er dyrest. Ingen andre lande – udover Grønland og Færøerne – skal betale 79 kroner eller mere for et Netflix-abonnement.

Til sammenligning er det muligt at se Netflix i Sverige for 63 kroner om måneden og i Norge for 69 kroner om måneden.

De billigste Netflix-lande ligger i Sydamerika. For eksempel skal argentinerne kun betale 27,5 kroner om måneden, mens brasilianerne betaler 34,5 kroner for et Netflix-abonnement hver måned.

Der er ingen udsigt til lavere priser i Danmark – vi bør altså fortsat forvente, at vi ligger i den høje ende af prisskalaen.

Dog er Netflix stadig billigt sammenlignet med andre streamingtjenester, og udvalget af film og serier er enormt. Der er altså rigtig god værdi i Netflix, for der kommer til at gå et godt stykke tid, inden du løber tør for underholdning.