Hvad koster tagmaling?

Du behøver ikke nødvendigvis udskifte hele dit tag, hvis det er begyndt at se lidt slidt ud. Du kan faktisk nemt male dit tag, og få det til at stå som nyt igen. Men hvad koster det? Det skal vi kigge lidt nærmere på her.  

Male eller udskifte tag?  

Nogle gange er det faktisk på tide at udskifte dit tag helt, og da kommer det meget an på, hvad slags tagtype du har. Nogle tagtyper er nemlig lavet til at holde i flere generationer, og dermed kan du beholde dit tag i flere tiår, uden at skulle tænke på udskiftning. Enkelte tagtyper, som naturskifer, kan faktisk også holde i mere end 100 år.  

Men uanset hvilken tagtype du har, så kræver det godt vedligehold at få det til at holde i lang tid. Du kan faktisk forlænge levetiden med godt vedligehold, og det kan inkludere både tagrens og tagmaling.  

Tagmaling er en effektiv måde at få dit tag frisket på, uden at skulle udskifte. Det giver dit tag et ensartet look, og du får et beskyttende lag på dit tag, der kan hjælpe det til at holde i længere tid og være mere modstandsdygtigt overfor naturens elementer. Det er med andre ord en god investering. Hvordan dit hus ser ud, afhænger også meget af, hvor godt dit tag ser ud. Det er nemlig en stor del af dit hus, og du vil kunne se en stor forskel, når dit tag er blevet renset og malet.  

Der skal som regel en god rens til og eventuel algebehandling, fordi vi har det perfekte miljø for flisepest og alger her i Danmark. Det vil bedre udseendet på dit tag betragteligt.  

Pris for tagmaling  

Det er meget billigere at få sit tag malet, end at udskifte det. Hvad det koster vil selvfølgelig komme an på, hvor stort dit tag er. Tagmaling kan holde i optil 15 år, og derfor er det en god investering i dit tags levetid. For at finde ud af, hvad det vil koste for dit tag. Med tagmaling, miljøgodkendt tagrensning, gennemgang af tagpladerne, algebehandling, grundbehandling og 2 gange tagmaling, skal du bestille et tagtjek hos Jydsk Tagteknik. Da får du en eksakt pris for, hvad tagmaling vil koste i netop dit tilfælde. Man kan som regel regne med en pris, der ligger omkring 15.000 – 25.000 kr at få sit tag malet, men det vil afhænge af flere faktorer.  

Skriv et svar