Hvad koster TV2 Play [2023]?

TV2 Play er en populær dansk streamingtjeneste, hvor du kan se TV2’s programmer online. Priserne starter allerede ved 49 kroner om måneden for basispakken med reklamer – du kan dog også få en større pakke, der inkluderer livekanaler og er uden reklamer.

Dertil er det muligt med en 30 dages prøveperiode. Overordnet er der altså fin værdi i et TV2 Play-abonnement, hvis du er vild med TV2’s programmer.

TV2 Play pakker

Der er to primære pakker, som du kan vælge imellem, når du opretter dig hos TV2 Play:

  • Basispakken
  • Hele pakken(Favorit)

Basispakken koster 49 kroner om måneden med reklamer, og 79 kroner hvis du vil have den uden reklamer. Her har du adgang til alle TV2-programmer on demand, men du kan ikke se deres kanaler live.

Med hele pakken kan du til gengæld se alle TV2-kanaler live. Også har du stadig alle programmerne on demand. Igen er der to forskellige priser, alt efter om du ønsker reklamer eller ej. Pakken med reklamer koster 189 kroner, mens pakken uden reklamer koster 219 kroner. Bemærk dog, at det ikke er muligt at fjerne reklamer, når du ser livekanalerne.

Få 30 dage til 0 kroner

Udover de faste priser har TV2 et særligt tilbud til nye kunder.

Du kan nemlig prøve deres service af i 30 dage til 0 kroner. Det giver dig muligheden for at se, om denne tjeneste nu også er noget for dig.

Det er kun basispakken, der har denne 30 dages prøveperiode. Du kan altså se programmerne i TV2’s arkiver, men ikke deres liveudsendelser.

Derudover kan der optræde andre regelmæssige promotions hos TV2. De tilbyder også muligheden for at du kan taste en gavekode ind, når du tilmelder dig, og dermed få en indledende rabat.

Ingen binding

En fordel ved at skrive dig op hos TV2 er, at der ikke er nogen binding.

Det betyder, at du kan afmelde dit medlemskab hvornår som helst, og at du dermed ikke vil blive opkrævet for den næste måned. Det er en stor fordel sammenlignet med andre tjenester og tv-pakker, hvor man skal binde sig i et bestemt stykke tid.

Se TV2 fra computeren

Med TV2 Play bliver det altså muligt at se TV2 fra computeren. Det er en fordel, hvis du er på farten, eller hvis du gerne vil se deres programmer fra et sted, hvor der ikke er et almindeligt tv til rådighed. hvad koster TV2 Play

Du kan streame TV2 Play fra enhver funktionel computer – det kræver bare en internetforbindelse. Du kan se alt fra nyheder til comedy, fra serier til dokumentarer. TV2’s sportsudsendelser kan også ses med den fulde pakke. Der er altså rigeligt med muligheder.

Tilmeld dig hos TV2 Play i dag og nyd alle fordelene.

Summary
Review Date
Reviewed Item
TV2 Play priser
Author Rating
51star1star1star1star1star