fbpx

Industriens pension

De fleste mennesker ser frem til at nyde livet om pensionister efter et langt liv på arbejdsmarkedet. Som pensionist har du endelig friheden til at planlægge din tilværelsen fuldstændig som du vil. Her er der ikke noget vækkeur der ringer hver morgen kl. 8 eller nogen chef der bestemmer hvad du skal lave hver dag, som pensionist er det alene dig, der bestemmer, hvad du vil bruge tiden på.

Det er meget individuelt hvordan vi ønsker at tilrettelægge vores pensionisttilværelse. Der er ligeså mange måder at være pensionist på, som der er forskellige mennesker. De fleste mennesker vil dog gerne have den økonomiske frihed til selv at tilrettelægge deres egen tilværelse som pensionister. Derfor er en pensionsopsparing en god idé, som et supplement til den folkepension, som vi modtager fra staten.

Spar op til pensionisttilværelsen

Hvis du har en drøm om at bruge din pensionisttilværelse på at dyrke de interesser, du har lyst til uden at økonomien sætter begrænsninger for dine udfoldelser, bør du spare penge op til du trækker dig tilbage fra arbejdsmarkedet. Det kan for eksempel værre, at du gerne vil ud og rejse, holde heste eller gå på jagt. Uanset om du vil dyrke hobbyer, der koster penge eller blot vil nyde det stille liv som pensionist, er det rart at have lidt på kistebunden. Hvis du udelukkende skal leve af din folkepension, kan økonomien nemlig godt blive lidt stram i din alderdom. Industriens pension

De fleste mennesker betaler ind til en pensionsopsparing gennem deres løn. Der findes mange forskellige pensionsselskaber, de fleste pensionsselskaber er knyttet til den branche du beskæftiger dig indenfor. Du har selvfølgelig også mulighed for selv at indbetale til din egen pensionsopsparing.

Pensionsselskab hvis du arbejder indenfor industrien

Hvis du arbejder på overenskomst indenfor industrien, er industriens pension det pensionsselskab du har via din overenskomst. Industriens pension, er et af Danmarks største pensionsselskaber med cirka 400.000 medlemmer og 8.000 virksomheder, der indbetaler til pensionsordningen. Du kan tidligst få udbetalt din pension fra industriens pension, når du fylder 60 år. Hvis du er pensionskunde hos industriens pension, kan du logge ind på din egen side på pensionsselskabets hjemmeside og se hvornår du kan få udbetalt din pension.

Industriens pension tilbyder både pensionsopsparing og forsikring. Som pensionskunde hos Industriens Pension får du samtidig nogle forsikringer med i oven i købet. Forsikringen dækker hvis du bliver ramt af kritiske sygdomme, dødsfald eller mister din erhvervsevne.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Industriens pension
Author Rating
51star1star1star1star1star