Find alt du skal bruge til hus og have i Jem og Fix

Kender du det med, at konen står og rykker i dig for at få repareret noget på huset eller få styr på haven? Den situation kender jeg i hvert fald og den gentager sig ofte her i husstanden. I denne weekend havde jeg dog et par ledige dage og jeg besluttede mig for at få klaret de forskellige hængepartier her i husstanden. Jeg kørte ned i det lokale Jem og Fix og de havde lige de ting jeg skulle bruge til de helt rigtige priser!

En af de store fordele ved at handle i Jem og Fix er efter min mening, det store produktsortiment. De har altid det man lige står og mangler og priserne er altid meget konkurrencedygtige. Det er derfor heller ikke nogen tilfældighed, at Jem og Fix i mange år er blevet kåret som landets billigste byggemarked.

Jem og Fix finder du i hele landet

En af de store fordele ved Jem og Fix er, at der aldrig er langt til en butik. Jem og Fix åbnede den første butik helt tilbage i 1988, i dag har de hele 121 butikker fordelt i hele landet. Derfor er der heller ikke nogen undskyldning for ikke at få hængepartierne klaret derhjemme, da der som regel aldrig er lang vej til en Jem og Fix. Netop den lokale forankring er meget vigtig for Jem og Fix og de støtter om relationer i lokalsamfundene. Hvis du ikke lige bor i nærheden af en Jem og Fix kan du heldigvis finde et stort udvalg af produkterne på hjemmesiden, så du kan få leveret dem direkte til din adresse.

Jem og Fix åbningstider

jem og fix

Bagom Jem og Fix

Jem og Fix er et byggemarked med mere end 30 år på bagen. Selskabet bag Jem og Fix blev nemlig etableret tilbage i 1987 og den første butik blev åbnet i 1988. I dag er det Harald Nyborg koncernen, der ejer Jem og Fix og kæden har hovedsæde i Vejle. I Danmark er der i alt ca. 2.100 medarbejdere i Jem og Fix. Byggemarkedet er dog ikke kun repræsenteret i Danmark. Butikskæden er nemlig i dag også tilstede i Norge og Sverige. 

Jeg fik det fikset og konen er nu glad

Nå men tilbage til det, som artiklen begyndte med. Jeg fik sat redsskabsophæng op i carporten, så haveredskaberne ikke bare ligger og flyder. Jeg fik også givet terrassen olie, så den nu er står helt skarpt til grillsæsonen. Så nu er min hustru igen glad og tilfreds 🙂

Summary
Review Date
Reviewed Item
Jem og Fix
Author Rating
51star1star1star1star1star

Skriv et svar