Find gaverne hos Kop og Kande

Selvom navnet antyder, at Kop og Kande primært sælger service, er butikskæden meget mere end kopper og kander. Her finder du nemlig et enormt udvalg af stort set alt hvad du skal bruge i køkkenet, et enormt udvalg af brugskunst, flotte pynteting til hjemmet og produkter til personlig pleje og boligtekstiler og meget, meget andet.   

Kop og Kande – gaver til enhver lejlighed

Er du på udkig efter en gave? Så bør du tjekke det store udvalg hos Kop og Kande. Her kan du nemlig helt sikkert finde noget der falder i smag. Det gælder uanset om gaven skal gives til en kvinde en mand eller et par og om lejligheden er bryllup, jubilæum, fødselsdag eller noget helt tredje. Shopper du online, kan du klikke ind på Kop og Kandes hjemmeside, hvor alle gaveidéerne er samlet i en gavesektion. Det gør at du nemt kan finde den gave der både matcher modtageren og den begivenhed du skal til. Hvad med en shaver, smarte ølglas, en kreditkortholder eller en burger-grill, til manden der har alt? Eller hvad med flotte træfigurer, en smart vase, en smuk skål eller en sød hoptimist til morsdags-gaven? Kan du ikke helt blive enig med dig selv om hvad du skal købe i gave, har du selvfølgelig også mulighed for at give et gavekort til Kop og Kande.

Masser af fysiske butikker i hele landet

Ud over webshoppen har Kop og Kande også masser af butikker i hele Danmark samt på Grønland og Færøerne. Der er derfor en god chance for at du har besøgt en af butikkerne, butikskæden har nemlig ikke mindre end 100 butikker. Første skridt til Kop og kande blev taget helt tilbage i 1978, hvor 54 selvstændige isenkræmmere gik sammen om at etablere et indkøbsfællesskab. I dag er Kop og Kande en moderne butikskæde og der er hele 550 faguddannede medarbejdere ansat i kæden. Du er derfor sikker på at få kyndig vejledning og rigtig god service, når du shopper i en af de mange Kop og Kande butikker.

Hurtig levering og gratis fragt ved køb over 500 kr.

Når du handler online på webbutikken for mere end 500 kr. får du fragten ganske gratis. Du kan også vælge at afhente din ordre i en Kop og Kande butik, så er leveringen altid gratis. Når du handler hos Kop og Kande har du desuden mulighed for at optjene point, som du kan indløse i den lokale butik eller på webbutikken.

Skriv et svar