fbpx

Landbobanken

Bankvæsnet som vi kender dem i dag kan spores helt tilbage i begyndelsen af 1800-tallet. De første pengeinstitutter, der blev etableret, var sparekasser. Nationalbanken blev etableret i 1818 og fra 1850’erne tog udviklingen for alvor fart og der blev oprettet mange banker i hele landet ofte med lokale tilknytningsforhold. En af de banker, der har mange år på bagen men som trives i bedste velgående den dag i dag er landbobanken – Eller Ringkjøbing landbobank, som den rettelig heder. Ringkjøbing Landbobank så dagens lys i 1886 og er den dag i dag en meget solid bank.

Banken er en vigtig del af dagligdagen

Banken er i dag en vigtig del af dagligdagen for de fleste danskere. Det er i banken vi har vores konti hvor lønnen går ind hver måned. Det er også vores bank vi ofte taler med når vi skal foretage store investeringer. Det kan være vi skal købe en ny bil eller måske vil vi investere i en bolig. VI er derfor i kontakt med vores bank på mange tidspunkter i løbet af livet. For mange mennesker, er det derfor også vigtigt at banken er forankret i lokalområdet og at man føler et tilhørsforhold til sin bank. Landbobanken har sine rødder solidt placeret i den vestjyske muld og det er en bank der er meget engageret i lokalområdet. Landbobanken

Ringkjøbing landbobank er en moderne bank

Selvom landbobanken har mange år på bagen er det i dag en moderne bank, der tilbyder alle de nyeste tekniske løsninger som netbank og mobilbank.

Netbank er kort fortalt en bankløsning, som du kan anvende via internettet. Internettet har nemlig gjort, at vi kan betjene os selv, lave overførsler og betale regninger hjemmefra. Det har gjort, at vi ikke behøver skal besøge bankfilialen så ofte, da mange ting kan klares hjemme fra sofaen. Selvom det er nemt og bekvemt at anvende netbank kan de fleste godt lide, at de kan gå ned i en filial og snakke med en bankmedarbejder.

Dette kan du også gøre hos Landbobanken, som har mange filialer. Banken har i dag også filialer i andre dele af landet end det vestjyske. I dag har banken blandt andet afdelinger i Aarhus og Viborg. 2018 blev et skelsættende år for Ringkjøbing Landbobank, da banken her fusionerede med Nordjyske bank. I dag er Ringkjøbing landbobank blandt de 10 største banker i Danmark.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Landbobanken
Author Rating
51star1star1star1star1star