Lauritz auktioner

Alle har vi nogle bestemte genstande liggende i hjemmet, som vi knytter os stærk til. Genstande som har en personlig værdi til os, og som vi næppe kunne drømme om at miste.

Det er måske et smykke eller en bog du fik som barn, et maleri, et stykke tøj eller din gamle pladesamling fra 80’erne, der stadig står stolt og forplejede på hylden i din dagligstuen den dag i dag. Til gengæld har du sikkert også en del genstande stående i hjemmet, som egentlig ikke har nogen særpræget værdi for dig; men som muligvis ville have det hos en anden?

Typisk kan du opdage mange fund, som klæder denne beskrivelse, når du tager en tur på loftet eller i garagen. Genstande, som du ikke har nænnet at smide væk, men som der måske er guld værd for en anden?

Lauritz.com finder du et hold af eksperter i alt fra antikviteter til kunst og biler, hvortil de vil hjælpe dig med at sætte din vare på auktion. Det første skridt i at benytte et af Lauritz mange auktionshuse består i at prissætte din vare. M

avefornemmelse og hurtige opslag på nettet er sjældent nok til at finde ud af, hvad din vare egentlig er værd. Af den grund vil Lauritz gerne give dig en uforpligtende bedømmelse af, hvad din vare er værd. Nemt og simpelt er det, når du blot skal tage nogle få billeder af din vare på Lauritz hjemmeside, hvorefter du vil modtage en vurdering af din vare kort efter.

Hvis du ender med at få en god vejledende pris for din vare, da skal du blot sende den afsted til et af Lauritz auktionshuse. Det foregår ved, at du sender varen ind til at et af Lauritz auktionshuse, hvortil de klarer resten.

Du kan også vælge at få varen afhentet af Lauritz, hvilket kan være gratis i visse tilfælde – du bør dog ikke tage udgangspunkt i at det er tilfældet. Efter cirka 5 dage fra at varen ender på Lauritz auktionshus, da vil din vare typisk allerede være solgt til din minimumspris – eller muligvis til et højere beløb end forventet.

Lauritz auktioner

Lauritz auktioner er en enkel og elegant måde at få solgt en vare på, når det hele gerne må gå lidt stærkt. At processen går lidt stærkt, er selvfølgelig også det, som driver Lauritz som virksomhed. Når varen skal fragtes, fotograferes og sættes på auktion, tager Lauritz selvfølgelig også en sjat penge for deres arbejde samt ekspertise. På den anden side får du også solgt din genstand, og bliver garanteret at få den solgt til minimumspris eller til et højere beløb. På Lauritz auktioner er et plus på kontoen nemlig garanteret, og hvis varen ikke bliver solgt, da annulleres auktionsomkostningerne også.

Du har derfor ikke noget at miste, når din vare bliver sat på auktion hos Lauritz.com, hvilket er en fin service, du ikke ser mange andre steder.

Alt i alt er Lauritz.com et godt værktøj og en god partner, når det kommer til at få solgt en værdigenstand og få den solgt til en ordentlig pris. Hvis du ønsker at gøre brug af Lauritz auktioner, og ikke allerede har en ide om hvad du vil sælge, da kan en tur på loftrummet, i kælderen eller i de dybe skuffer måske friste.

Hvem ved, måske du finder noget, du for længst har gemt væk, som forhåbentligt snart kan glæde en anden?

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lauritz auktioner
Author Rating
51star1star1star1star1star

Skriv et svar