Med en imprægnering af fliser undgår du flisepest i 20 år

Flisepest er et udbredt problem, men hvis du behandler fliserne rigtigt kan du undgå fliespest i hele 20 år. Her kan du læse om flisepest, og hvordan du bedst kan behandle dine fliser for at undgå det.

Hvad er flisepest? 

Du har måske lige lagt nye fliser på terrassen eller i indkørslen, og ønsker at vide hvad du skal gøre for at behandle dem på rigtig måde, og undgå flisepest. Flisepest viser sig i hvide pletter på fliserne. Fliespest er en form for lav og er ikke afhængig af næring for at overleve. Derfor kan det være enormt svært at blive kvit flisepest, hvis det først er kommet. 

flisepest

Derfor er det en god ide at forebygge mod flisepest, når du får lagt fliser på en terrasse eller for eksempel i en indkørsel. Det er nemlig muligt at forebygge og undgå flisepest med en garanti på mange år.

Undgå flisepest i mange år fremover

Det mange ikke ved er, at man kan imprægnere fliser for at holde flisepest væk. Det bedste er at få nogen til, at imprægnere fliserne professionelt, det giver det bedste reulstat. Der findes altså råd for dig, der gerne vil undgå flisepest. Læs hvordan man laver imprægnering af fliser og find ud mere om hvordan man kan forebygge mod flisepest, inden det kommer til synes på din terrasse eller i din indkørsel. 

Imprægnering af fliser kan gøre at de nye, smukke fliser holder sig i lang tid fremover. Der er mange virksomheder der tilbyder professionel imprægnering, men det er vigtigt at du velger en leverandør, der udfører opgaven på en klimavenlig måde. 

Når man får imprægneret fliser, kan man få 20 års garanti mod flisepest. Det er meget bedre end, at skulle bruge flere år på dyre løsninger der ikke virker for at bekæmpe flisepesten.