Når du skal købe dit første stykke sexlegetøj

Sexlegetøj er blevet mere og mere almindeligt og ikke længere et tabu som det før har været. Flere og flere, både mænd, kvinder, singler og par køber sexlegetøj, og industrien inden for sexlegetøj er i stor vækst. Det betyder også der hele tiden bliver udviklet nyt sexlegetøj. Derfor kan det også være noget af en jungle at finde rundt i, når man skal købe sit allerførste stykke sexlegetøj. Hvad skal man købe, hvor meget skal man købe, hvordan skal se ud og hvad skal det kunne?

Single eller par

Det første du skal tænke på er hvad dit sexlegetøj skal bruges til.  Er det til dig selv eller er det noget du skal bruge sammen partner. Noget sexlegetøj er udviklet til at kunne bruges både alene og sammen partner, mens andet sexlegetøj specifikt er udviklet til det ene eller til det andet. Det er derfor en god idé at gøre det klart for dig selv hvad det er du skal bruge dit  sexlegetøj til.

Fysisk butik eller online sexshop

Der er fordele og ulemper ved både det ene og det andet. Lad os starte med den fysiske butik, her er fordelene at du kan se og røre ved det sexlegetøj du køber. Det giver dig en god fornemmelse af hvad det er du kommer hjem med, samtidig kan du også få rådgivning af de der står i butikken som ved alt om deres varer.  Ulempen kan være at du synes at det er grænseoverskridende at gå i en sexshop.  Du kan måske også blive lidt skræmt af noget af det sexlegetøj der sælges.  Så lad os snakke om den online sexshop.  Her er fordelen at du kan sidde i ro og mag derhjemme og finde det rigtige sexlegetøj for dig.  Udvalget er ofte større end i en fysisk butik, fordi man ikke har begrænset plads på samme måde. Det kan være rart som førstegangskøber at kunne sidde derhjemme og finde det rigtig sexlegetøj i eget tempo og uden nogen der kigger en over skulderen. Ulempen er at du ikke kan røre ved, og fysisk se sexlegetøjet du køber. Derfor er det meget vigtigt at du læser grundigt op på produktbeskrivelserne, så du ved hvor stort det er og hvad det kan. 

Få hjælp af en veninde

Når du skal købe sexlegetøj for første gang så kan det være rigtig god idé at spørge en veninde til råds.  Hvis du har en veninde som du ved har sexlegetøj derhjemme er det uden tvivl en god ide at spørge hende om hvad hun synes du skal købe. Hvis du vælger en fysisk butik kan I tage derind sammen så er det lidt mindre grænseoverskridende. Hvis du vælger en online butik kan I sidde sammen med et godt glas vin og kigge på udvalget.

Skriv et svar