fbpx

Nordea dk

Nordea er den største bank i Norden. Den blev grundlagt efter en fusion af banker i både Danmark, Sverige og Finland. I dag ligger hovedkvarteret i Finland, men fokusset ligger på alle de nordiske lande, og derfor er Nordea også en bank med masser af aktivitet i Danmark. Det er faktisk en af de mest benyttede banker herhjemme, og Nordea tilbyder fordele for både privatpersoner og for virksomheder.

Udover de mange fysiske filialer har Nordea også en god online tilstedeværelse, hvor næsten al bankaktiviteten kan klares.

Nordea.dk er altså både et glimrende sted at starte, hvis du vil vide mere om banken, men også hvis du allerede er kunde og skal bruge banken rent praktisk.

Viden om Nordea

Helt overordnet er Nordea en finanskoncern med aktivitet i flere forskellige lande. Faktisk er det en af de største virksomheder i hele Europa. I Danmark er Nordea en af de mest populære banker, og den har været til stede i Danmark siden år 2000.

Nordea har masser af filialer rundt omrking i landet, men mange benytter Nordea.dk til de fleste ting. Det er muligt at oprette sig som kunde igennem hjemmesiden. Her er det også muligt at søge om lån, investere, bestille valuta, samt meget mere.

Det tilbyder Nordea

Nordea.dk tilbyder alt det, som andre banker også typisk tilbyder. Plus lidt mere. Det er en stor bank med høj kapacitet, så der er få begrænsninger. Nordea har løsninger til både private og til virksomheder.

Som privatkunde hos Nordea kan du få en konto med få gebyrer. Du får også kreditkort (det er bla. muligt at vælge imellem Visa Dankort og adskillige MasterCards), Netbank, mobilbank og alt, hvad der ellers hører sig til.

Nordea.dkDu kan også låne penge hos Nordea som privatperson. Du kan for eksempel låne til store ting som hus eller bil, men du kan også tage et privat forbrugslån, hvis du mangler lidt fleksibilitet i budgettet. Nordea er kendt for at svare hurtigt tilbage på ansøgninger. Nogle gange sker det endda, at kunderne får udbetalt lånet inden for få minutter.

Nordea har desuden afdelinger for leasing, Nordea pension og investering. Du får altså en masse muligheder, når du er kunde hos dem. Der er ikke nogen bankydelse, som du ikke finder.

For virksomheder er det muligt at oprette erhvervskonto hos Nordea. Banken er et af de mest populære valg blandt danske virksomheder, da der er mange fordele, og da Nordea er en bank, der ofte sætter et særligt fokus på erhvervslivet. Det er også muligt at få finansiering til produktindkøb og at få tilført kredit, når du har brug for likviditet i forretningen. Der er selvfølgelig nogle krav til virksomhedens generelle økonomi, men hvis du lever op til Nordeas standarder er det muligt at optage lån uden de store vanskeligheder.

Fordele ved at være kunde hos Nordea

En stor fordel ved at blive kunde hos Nordea er, at det er forholdsvis nemt. Du kan henvende dig til banken igennem deres hjemmeside på Nordea.dk, og alt kontakten kan foregå telefonisk eller over nettet. Skulle du få brug for et besøge et filial, så finder du dem overalt i Danmark. Faktisk i hele Norden – og det er også en væsentlig fordel.

Ingen kunder er for store eller små. Ligegyldigt om du er privatperson som bare ønsker en konto, eller om du er en stor virksomhed med kæmpe bankbehov, så er det muligt at få en tilpasset løsning hos Nordea.

Renterne hos Nordea er ikke altid de bedste på markedet, men ved at være kunde hos dem får du god rådgivning, og du bliver en del af Nordens største bank, som over årene har vist fin stabilitet.

Hvis du har brug for at låne, giver det god mening at sammenligne priserne hos Nordea med de øvrige banker. Det giver også mening at sammenligne gebyrerne, hvis du ønsker at åbne konto og være fast kunde. På den måde finder du hurtigt ud af, om Nordea Finans passer til dig – uanset om du er privatperson med job, eller om du er erhvervsdrivende med ansvar for et firma.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nordea dk
Author Rating
51star1star1star1star1star