fbpx

Nordea Finans

Nordea Finans er et selskab ejet af Nordea, som beskæftiger sig med lån og finansiering. Både private og virksomheder kan blive kunder hos Nordea Finans og søge om lån. Der er afdelinger flere steder i landet og masser af ansatte, der er parate til at hjælpe. Du kan dog også søge om kontooprettelse og lån direkte fra computeren eller mobilen.

Fakta om Nordea Finans

Navnet afslører med det samme, hvem der står bag denne service: Nordea Finans er et datterselskab af Nordea, som er deres primære afdeling for lån og kredit. Deres hovedkontor ligger i Tåstrup, men de har flere afdelinger rundt omkring i landet. Du kan komme i kontakt med Nordea Finans igennem ethvert Nordea-filial.Nordea Finans

Finansieringsselskabet har alene 170 medarbejdere, som servicerer over 400.000 kunder. Nordea har altså en af de absolut mest populære finansieringsservices i Norden – det er i øvrigt også den største bank i Norden, når vi måler på alle deres services.

Søg om lån eller kredit

Du kan låne til næsten alt hos Nordea Finans. Det afhænger selvfølgelig af, om du bliver godkendt først, hvilket normalt kræver, at du har en fornuftig kreditværdighed. Men hvis det er tilfældet, så kan du låne til det meste. Nordea Finans tilbyder især mange forbrugslån til privatpersoner, hvor nogle af de mest typiske er MC-lån, bådlån, rejselån og finansiering af diverse produkter.

Som erhvervsdrivende kan du også bruge Nordea Finans. Du kan søge om firmalån og blandt andet få finansiering af maskiner eller andre ting, som din virksomhed har brug for i forbindelse med arbejdet. Nordea Finans tilbyder også driftfinansiering, hvis du har problemer med at betale regningerne, eller hvis du simpelthen bare mangler ekstra likviditet. De giver også mulighed for leasing – både hvis du skal bruge firmabil, men også til generelt arbejdsudstyr.

Du kan søge om lån hjemmefra. Nordea Finans har et telefonnummer oppe på hjemmesiden, som du kan ringe til under alle åbningstiderne. Du kan også skrive til dem, eller tage forbi et af deres kontorer.

Økonomisikring

En ekstra mulighed er at tegne en økonomisikring. Det kan du gøre på samme tid som du tager dit lån hos Nordea Finans. Det er en forsikring, der dækker renter og afdrag på lånet, hvis du ufrivilligt bliver arbejdsløs eller ikke kan arbejde som følge af sygdom eller ulykker. Økonomisikring er en god idé for mange kunder, da det skaber tryghed i økonomien.

Overordnet er Nordea Finans i stand til at hjælpe med de fleste finansielle opgaver. Som virksomhed kan du få skræddersyet en finansieringsaftale, og som privatperson kan du låne til det, som du står og mangler. Nordea er et af de første steder, du bør tjekke, hvis du er på udkig efter finansiering. Det er i hvert fald værd at sammenligne Nordeas renter og forhold med resten af markedet, da der er potentiale for at tage store og veltilpassede lån.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nordea Finans
Author Rating
51star1star1star1star1star