fbpx

Nordea Liv og Pension

Nordea Liv & Pension var tidligere et af de største pensionsselskaber i Danmark. Efter Norliv købte en større del af selskabet, ændrede det navn til Velliv i oktober 2018. Det er stadig et af landets største pensions- og livsforsikringsselskaber, blot under et andet navn.

Der er masser af ydelser, når det gælder pension, opsparing, samt livs- og sundhedsforsikringer. Det gør Velliv interessant at se nærmere på for mange danskere.

Fakta om Velliv

Oprindeligt var Velliv kendt som Nordea Liv & Pension. Selskabet blev stiftet i 1999, da Nordea og Tryg gik sammen om tingene. Nordea stod primært for pensionsdelen, mens Tryg tog sig af skadesforsikringsområdet. Selskabet overtog desuden Alka Livsforsikring i 2008, hvorefter det blev til et af de største pensions- og forsikringsselskaber i Danmark.Nordea Liv og Pension

I 2016 havde de aktiver for næsten 230 milliarder kroner. Efter Norliv overtog en større andel i 2018, blev man enige om at ændre navn på selskabet. I skrivende stund leverer Velliv pensionsydelser til mere end 300.000 danskere. Flere af disse har også aktive skadesforsikringer hos Velliv.

Ydelser til private

Som privatperson har du et hav af ydelser til rådighed hos Velliv. Det hele starter ved pensionsordningen, hvor du kan vælge at have din opsparing stående hos Velliv. De hjælper med at skabe vækst i opsparingen, og til forhold som du selv kan være med til at tilpasse.

Velliv har også ganske klare informationer om, hvordan du får din pension udbetalt, når du kommer til pensionsalderen. For eksempel henter de automatisk oplysninger fra skat, og det meste med hensyn til udbetalingen sker automatisk.

Du kan desuden tegne livsforsikring og sundhedsforsikring igennem Velliv. De hjælper desuden med mange vigtige situationer i livet, som fx hvis du skal giftes og du og din partner ønsker fælles formue. Velliv guider dig også igennem processen med pension og forsikring, hvis du skulle blive arbejdsløs og ønsker informationer om, hvordan du bedst kommer igennem perioden.

Ydelser til virksomheder

Velliv hjælper med administrationen, når en virksomhed skal betale pension til medarbejderne. De tilbyder rådgivning til erhvervsadministratorer og tilbyder flere skadesforsikringer, som er værd at overveje.

Hvis du er selvstændig, kan du også finde gode ydelser hos Velliv. De hjælper med at personalisere din pensionsopsparing og rådgiver dig om diverse livssituationer.

Du kan bestille firmapension ved at booke et online møde eller ved at kontakte Velliv via de kontaktoplysninger, der står klar på deres hjemmeside.

Et moderne pensionsselskab

Uanset hvem du er, og hvad du ønsker, så er der gode chancer for at finde en løsning hos Velliv.

Det er et populært og moderne pensionsselskab, der både tilbyder en konservativ opsparingstilgang, men også en mere moderne tilgang, der inddrager nutidens teknologi. Således kan du for eksempel få et fuldt overblik over det hele via internettet.

Tingene går som regel hurtigt hos Velliv, og det er i teorien muligt for alle danskere at blive medlem. Alle faggrupper er velkomne, om end det dog er et selskab, der henvender sig mest til personer med en mellem til stor formue at flytte rundt på.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nordea liv og pension
Author Rating
51star1star1star1star1star