fbpx

Oister netværk

Lavprisselskabet Oister er koblet til 3’s mobile netværk. Derfor kan Oister-kunder nyde godt af hurtig forbindelse overalt i Danmark. Deres netværk er et af de bedste i Danmark, så længe du har en enhed, der er modtagelig overfor 3G og 4G – hvilket gælder de fleste mobiler i dag.

Hurtig dækning i hele Danmark

Når du er kunde hos Oister, vil du hurtigt opdage, at netværksforbindelsen er hurtig. Det gælder næsten alle steder i Danmark. Oister er ejet af 3 og benytter dermed 3’s netværk. Når Oister ikke kan finde mobil dækning igennem 3’s netværk, bliver du automatisk koblet på TDC’s netværk i stedet.Oister netværk

4G-netværket er væsentligt hurtigere end 3G, men i begge tilfælde er 3’s netværk ret velfungerende. Du kan også benytte mobilen til opkald og almindelige beskeder uanset hvor i Danmark du befinder dig.

På Oisters egen hjemmeside finder du et kort, der viser hvor hurtig forbindelsen er i alle danske byer. Du kan frit søge efter egen by for at finde præcis hastighed, angivet i Mbit/s. Når du er udendørs, kan du generelt forvente, at downloadhastigheden er 17-71 Mbit/s og uploadhastigheden 5-43 Mbit/s. Det afhænger dog af, hvor langt du er fra nærmest sendemast. Men Oisters netværk dækker overalt i Danmark, og hvis du rejser til udlandet, vil du automatisk blive koblet på et udenlandsk netværk, hvor prisen på forhånd er angivet i dit abonnement.

Billige priser på mobilabonnement

Oister tilbyder altså et ganske glimrende netværk. Når du har et abonnement på Oister, vil du have en forbindelse, der er præcis lige så god, som hvis du er kunde hos 3. Prisen er dog lavere, og det er den eneste reelle fordel.

Grundet den lavere pris vil du nogle gange være begrænset med hvor meget data du kan benytte om måneden. Men selve hastigheden er den samme, og netværket dækker de præcis samme steder. Hvis du ønsker et billigt mobilabonnement og ikke har brug for uendelige mængder data, giver det altså ganske fin mening at skrive dig op hos Oister.

Priserne hos Oister starter ved bare 19 kroner om måneden. Ønsker du et abonnement med ubegrænset tale og hele 50 GB data om måneden, så koster det kun 129 kroner.

Prøv også bredbånd med Oister

Udover mobilabonnement kan du også købe internet hos Oister. Det fungerer normalt på den måde, at du får et SIM-kort som er kilden til din forbindelse. Dette SIM-kort får du leveret sammen med en router, og når du sætter strøm til, har du internet i hele hjemmet.

Det kaldes for mobilt bredbånd, og det er yderst nyttigt, hvis du ikke har brug for masser af data, men derimod bare ønsker billigt internet. Oister tilbyder flere pakker at vælge imellem, hvor priserne starter ved 30 kroner om måneden. For 100 kroner får du 25 GB om måneden med gratis oprettelse. Netværkets dækning og hastighed er det samme som hvis du har et mobilabonnement hos Oister. Der er ingen forskel.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Oister netværk
Author Rating
41star1star1star1stargray