Pakke.dk: En ny modstander til bekvemmelighedsøkonomien

Vi er alle fornuftige borgere, når vi klæder os som forbrugere – men alle som én har vi en svaghed for bekvæmmelighed. Det gælder, når vi skal købe dagligvarer ind, når vi vælger at købe takeaway fremfor at lave mad derhjemme, når vi køber møbler, vælger et fitnessabonnement eller gør brug af enhver anden slags betalt service. Når der er mulighed for at komme i mål let og bekvemt, så er det ofte denne mulighed vi vælger fremfor den bedste – og måske endda helt uden at tage andre valg i betragtning inden det der ligger lige til højrebenet. Om der så er tale om bekvemmelighed i form af en kortere distance fra hjemmet, tidsøkonomisk eller en fristende nem tilgængelighed, så er det som regel en eller flere af disse faktorer, som får lov til at træffe vores valg for os. I en tid hvor der er et utal af muligheder, services og tjenester præsenteret for os hver eneste dag, da er det letteste og mest bekvemmelige valg sjældent den bedste løsning. Der er så at sige altid et bedre valg at tage, uanset hvilket valg du træffer.

dba porto dba pakkelabel

Det samme gælder når du skal sende en pakke med pakkepost. Det mest bekvæmmelige valg er som regel at gå ned på nærmeste posthus og derfra sende din pakke afsti afsted. Det er her klart det nemmeste, hurtigste og mindst energikrævende valg at træffe, og du når måske ikke engang at overveje en bedre beslutning, før din pakke allerede er sent afsted på forlænget ferie i et pakkecenter til overpris. Det er derfor altid en god ide at overveje dine muligheder, inden du sender en pakke, et brev eller måske endda vælger en fast grossist til sin virksomhed.

På pakke.dk gør de det til gengæld nemt for dig at finde den bedste pakkeforsendelses løsning baseret på de muligheder, som du har til rådighed i dit nærområde. Pakke.dk er i al sin enkelthed en prissammenligningsservice på nettet, som sammenligner alle de forskellige forsendelsesmuligheder, som du har til rådighed på basis af dit postnummer. Formålet er her ikke at vælge en grossist for dig, men at repræsentere dine muligheder for dig, så du bedst muligt kan træffe det bedst mulige valg ud fra dine præferencer om forsendelse af netop din pakke, dokument, postkort eller lignende.

Det er svært at kunne sige noget dårligt om pakke.dk, da du som regel vil finde en lavere pris eller en bedre løsning, når du vælger at bruge dette fragtservice firma. Services som denne findes allerede inden for et bredt omfang af andre handelsområder. Sider på nettet hvor du f.eks. kan sammenligne priser fra forskellige udbydere på alt fra elektronik til køkkenudstyr eller endda tjekke disse udbyderes oprigtighed og serviceniveau på sider som trustpilot.dk – hvortil pakke.dk har erhvervet sig hele 4.7 ud af 5 stjerner.

Pakke.dk muliggør, at du kan sende hvad som helst så nemt, hurtigt og billigt som muligt. De tilbyder derudover et universelt tracking-nummer for din forsendelse, hvilket gør, at du uanset valg af fragtfirma kan spore din pakke. Du kan på pakke.dk vælge om du vil fremme leveringstiden, prisen eller blot balancere de to. Levering til udlandet er også en mulighed, hvor du f.eks. i visse tilfælde kan sende en pakke til et land som USA på blot 2 hverdage. Du kan også vælge at sende en pakke direkte fra din hoveddør helt uden brug af en pakkeshop eller et posthus og dermed skrue fuldt op for bekvæmmeligheds faktoren (men dog også prisen) og samtidigt være fuldt vidende om, at du har valgt den bedste løsning for dig, hvis du ønsker at betale lige dét ekstra for sådan en ydelse.

Pakke.dk er alt i alt en god mulighed for dig, når du har brug for at sende en pakke afsted både indlands og udlands. At sammenligne priser online er ikke en ny opfindelse, men det er rart at se, at denne praktisering af prissammenlignings værktøjer på nettet vinder større indflydelse i Danmark, og ikke mindst resten af verdenen, og i sidste ende blot sætter mere ild under konkurrencesamfundet til forbrugerens fordel.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Pakke.dk
Author Rating
51star1star1star1star1star